2777
2789
عزیزم میشه بگی بچه داری یا نه. من موقع زایمان میخواستم ساکشن کنم دکترم گفت اگه باز میخوای بچه د ...

بله من دو تا بچه دادم.

پسرم ۳ سالش بود که عمل ابدو انجام دادم.

دکتر گفت چون عضله داخلی شکمت رو ندوختم، بعد یکسال میتونی دوباره بچه دار بشی ولی خب به زحمت و هزینه ش نمی ارزه که آدم دوباره باردار بشه‌.

شما هم وقتی عمل کنید که دیگه تصمیم به بارداری نداشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یکی از دندونهای جلوم یکم زرد شده  توروخدا هر کی هر راهی بلده کمک کنه شاید درست بشه&n ...

پودر سفید کننده از دارخونه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
بله‌همین‌طوریه‌سرتاسر‌شکم‌بخیه‌میخوره‌.. ببخشید‌ناراحت‌شدی‌خواستم‌انتظار‌اینو‌که‌بره‌نداشته‌باشی‌.. ...

من کل شکمم و پهلوهام درد میکنه چون چربی زیادی از شکم و پهلوهام درآورده.من ابدو و لیپوماتیک با هم داشتم.کلا شکم و پهلوهام کبود شده و خیلی درد میکنه.نه عزیزم لطف داری که منو آگاه میکنی.