2777
2789
الهی منم همیشه بعد کوتاهی پشیمون میشدم الته چندین ساله کوتاه نکردم 

من اوایل بارداریم ریزش موهام خیلی زیاد شد به خاطر اون بردم کوتاه کردم ولی الان خیلی پشیمونم فقط هی میگم کی بلند میشه😣

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
اره والا.دوستم زده بود فک کردم کاشت کرده.منم رفتم خریدم زدم خیلی بلند شده

چند گرفتید سریتا رو؟ من الان تو نت زدم یه جا نوشته بود ۱۲۰ یه جا ۴۸

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خیلیمم عالی باشگاه میری؟ روغن کرچکو نمیدونستم برای ابرو هم خوبه ممنوو

آره باشگاهم نرم تو خونه تمرین میکنم من ۱۲ ساله ورزشکارم دیکه در حد مربیم خودم☺️

روغن کرچک آره خیلی خوبه من ابروهام خوبه ولی دلم میخواد پرتر بشه

🧚‍♀️
لازک چشم ینی چی؟

عملی که عینکی ها میکنن که دیگه عینک نزنن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دسشوی چی من هر کاری میکنم بالاخره دستم بی دستکش به اب مواد شوینده میزنم

خب با دو بار دستشویی رفتن که ناخون خراب نمیشه عزیزم😀

نگفتم که اصلا به آب و مواد دست نمیزنم به موادی که بیشتر به پوست و ناخون آسیب میزنن دست نمیزنم اصلا مثل ریکا تاید شوینده های خیلی قوی که اصلاااا دست نمیزنم 

وسیله های خشک مثل اسکاج و بعضی چیزا مثلا وقتی رنده میکنم چیزیرو دسکش پلاستیکی دستم میکنم ناخونام هیچیشون نمیشه😀از این قبیل کارا...