2777
2789
خط چشم کاشتی یا مژه عزیزمم

خط چشم تتو کردم عزیز 2 سال پیش

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من  از شامپو لورئال مخصوص موهای خشک استفاده میکنم  😐😂بعد ک از حموم برگشتم خودمو ت ...

پماد زینک واقعا برا عرق تاثیر داه؟

چقد میزنی🤔

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

با ارايش نميخوابيم اصلاااا 

هميشه صدافتاب ميزنم 

بعد هربار شستشو مرطوب كننده ميزنم دست و صورتم 

خيليي ارايش نميكنم 

حدامكان زود ارايشمو پاك ميكنم 

از سفيد اب استفاده ميكنم 

يروز درميون حمام ميرم 

یه دوستی دارم اسمش دریاست. بدنش چون از بچگی شناگر حرفه ایه حرف نداره. تو صورتش 3بار بینیشو عمل کرد تا نخود شه الان راضی شده

وقتی لباشو ژل زد گفت موقع سک.س .. یا کلا .. دیگه لب نمیگیره مخاطبش یا بوس لب ندارن دگ 

طرف دوس نداشت 😂

هیچی من نچرال بیوتی ام 😹

عکسم

http://uupload.ir/files/9znb_20190103_215144.jpg

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
بله عزيزم هفته اي يكبار با كيسه رو پوستم ميكشم  ي حااااال اساسي ب پوستم ميده

چطوری سفید اب میکشی عزیزم میشه یاد بدی به من  

من خریدم نتونستم استفاده کنم 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

به هیکلم میرسم ،همیییشه لباس نو تمیز و مرتب و ست. همیشه ماسک و اسکراب بیشتر ماسک خونگی.ابرسان و روغن های طبیعی.ب صورتو دستو پا. عطر و ادکلن همیشه،ارایش ملایم.هراز گاهی رنگ مو. لاک همیشه. زیور الات . باز یادم بیاد میگم

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم