2777
2789
عنوان

توقف حاملگی تو مرحله تشکیل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 48 پست
یعنی این سری ببرم مشخص میشه

اره عزیزم اکه امکانش هس برو بیمارستان برا سقط ازشونم قبلش حتما بپرس برا پاتولوژی چون شاید بعضی بیمارستانا پیگیر نشن

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا بودن دوتا خانومی که مثل من تو هفته هشت تشکیل نشده بود بعد دوهفته خود به خود سقط شده بود

اره اگه واقعا نخواد قلبش تشکیل بسه بدن خودش دفع میکنه.من خودم این بلا سرم اومد هفته هشت دکتر گفت قلب نداره منم هیچ خونریزی ای نداشتم و نمیدونستم قلب از نظر طب سنتی تا هفته۱۲ تشکیل میشه و کورتاژ کردم بهذد چند وقت رفتم پیش روازاده تا قضیه رو گفتم یه دادی سرم زدش.شاید جنینم قلبش تشکیل می شد ولی من دستی دستی کورتاژش کردم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اره عزیزم دعا کن این جوجم مشکل نداشته باشه

ایشالله که این سری سالم هست ولی مگه موقع ازدواج به شما نگفته بودن که شما و همسرتون مینور هستین و نمیتونین ازدواج کنین

ایشالله که این سری سالم هست ولی مگه موقع ازدواج به شما نگفته بودن که شما و همسرتون مینور هستین و نمی ...

چرا عزیزم گفتن ولی نگفتن نمیتونین ازدواج کنید فقط گفتن تو بچه دارشدن یکم شرایطتون خاص هس منو همسرمم همو میخواستیم قبول کردیم

اره اگه واقعا نخواد قلبش تشکیل بسه بدن خودش دفع میکنه.من خودم این بلا سرم اومد هفته هشت دکتر گفت قلب ...

من اصلا خونریزی ندارم امروز خیلی بپر بپر کردم که خونریزی کنم و خودشون سقط بشن ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.میترسم بمونه تو رحمم عفونی بشه.من سری قبل کورتاژ نکردم با قرص واژینال و زیرزبانی سقط کردم ولی اندازه یه زایمان طبیعی درد کشیدم

چرا عزیزم گفتن ولی نگفتن نمیتونین ازدواج کنید فقط گفتن تو بچه دارشدن یکم شرایطتون خاص هس منو همسرمم ...

عزیزم ایشاله این سری سالم بچتو بغل میگیری فقط استرس نداشته باش

من اصلا خونریزی ندارم امروز خیلی بپر بپر کردم که خونریزی کنم و خودشون سقط بشن ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ...

یه هفته صبر کن اگه به خونریزی بیفتی که ینی میخواد سقط بشه وگرنه برو سونو جای معتبر ببین چی میگه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من اصلا خونریزی ندارم امروز خیلی بپر بپر کردم که خونریزی کنم و خودشون سقط بشن ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ...

وای سقط خیییلی دردناکه مخصوصا که من طبیعی دنیاش اوردم یه بچه کامل رود همه چی داش دست انگشتای کوچولوش گوشاش حتی پلکاشم بسته بود  من سقط خیلی بدی داشتم اصلا با قرص سقط نمیکردم 4روز بیمارستان بودم اخرم به زور دستگاه دهانه رحممو باز کردن بجه رو بادست کشیدن بیرون😢 

میدونم این دفه هم اگه برم براسقط توهمون بیمارستان خودمو میکشم 

زیر پنج ماه پاتولوژی نمیکنن

نه گلم بچه ام ۱۶ هفته سقط شد فرستادنش پاتو لوژی کجا زندگی می کنی من یه دکتر خوب میشناسم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم ایشاله این سری سالم بچتو بغل میگیری فقط استرس نداشته باش

ایشالله عزیزم من برو تو دعامیکنم تو برا من دعاکن 😊

وای سقط خیییلی دردناکه مخصوصا که من طبیعی دنیاش اوردم یه بچه کامل رود همه چی داش دست انگشتای کوچولوش ...

کورتاژ خیلی بهتره منم دوروز بیمارستان بودم حتی ساکشن هم کردن نیومد.خلاصه انقدر دو روز دست کردن توش و انقدر با یه سرم تو دستم راه رفتم تا بلاخره اومد