2777
2789
عنوان

توقف حاملگی تو مرحله تشکیل قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 48 پست
امروز رفتم سونو نظریه میس ابوشن داده یعنی توقف بارداری میگه جنین زنده نیس قلبش تشکیل نشده

عزیزم تو اینجور چیزا به جواب یه دکتر بسنده نکن یه سنو دیگه یه جای دیکه برو چن روز دیگه 

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم من یه 18هفته سقط کردم بهم پاتولوژی دادن !  برا اونایی که مث شماان که حتما میدن بدونن ...

من سری قبل گفتم دکترم گفت زیر پنج ماه مشخص نمیشه.پاتولوژی علت سقط شما رو چی تشخیص داد

طب سنتی میگه تشکیل قلب هفته ده تا دوازده هستش و جنینی که تو هفته ذوازه تشکیل میشه از ضریب هوشی بالایی برخورداره.حکیم روازاده میگه این توطعه دشمن برای کم کردن نسل شیعه هستش که تو کتابهای پزشکی وارد کردن که قلب اگه هفته ۸ تشکیل نشد باید سقط بشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من سری قبل گفتم دکترم گفت زیر پنج ماه مشخص نمیشه.پاتولوژی علت سقط شما رو چی تشخیص داد

عزیزم بچه من تالاسمی بود 18هفته جواب لزمایشش اومد پزسک قانونی نامه گرفتم رفتم بازایمان طبیعی دنیاش اوردم  بهمم گفتن جواب پاتولوژی چن روز دیگه بیا بگیر که نن نرفتم جون بچم مشکل قلب یا سقط بدون دلیل نداش 

ولی غیر من سه خانون دیگه ام اونجا بودن که شرایطشون مث شمابود اونا هم گفتن جواب پاتولوژی دارن باید بگیرن

طب سنتی میگه تشکیل قلب هفته ده تا دوازده هستش و جنینی که تو هفته ذوازه تشکیل میشه از ضریب هوشی بالای ...

اونجا بودن دوتا خانومی که مثل من تو هفته هشت تشکیل نشده بود بعد دوهفته خود به خود سقط شده بود

احساس میکنم یه مشکل ژنتیکی دارم که تو مرحله قلب جنین از دست میره.شما همچین موردی نشنیدین تا حالا

خب پاتولوژی برا همینه دیگه عزیزم که بدونن به جه علت  چه مشکلی هس ؟شما پیگیرش بشی

خب پاتولوژی برا همینه دیگه عزیزم که بدونن به جه علت  چه مشکلی هس ؟شما پیگیرش بشی

نمیدونم پزشکم گفت فقط اگه میخوای بندازم سرم ببرشون خونه منم دیگه گفتم نه بندازینشون دور ببرم خونه چیکارش کنم.هرچی گفتم پاتولوژی گفت خیلی کوچیکن نمیتونه تشخیص بده

یعنی این سری ببرم مشخص میشه

شما خودت تنبلی تخمدان ندارین یا اینکه همسرتون مشکل اسپرم ندارن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود