2777
2789

من رفتم ازمایش دادم و مثبت شد

کلی فکر کردم تصمیم گرفنم بچه رو نگه دارم

بعدش رفتم پیش خواهرم و بهش گفتم باردارم و تصمیمم چیه 

خواهرمم گفت حالا ک میخوای بچه رو نگه داری  پس با سیاست جلو برو با شوهرت خوب رفتار کن

با جنگ و دعوا نمیشه بچه بزرگ کرد 

خلاصه من زنگ زدم شوهرم گفتم خونه خواهرمم میای شام بریم بیرون ؟

شوهرم کلی تعجب کرد ک من پیشنهاد بیرون رفتن دادم کلیم خوشگل کردم ولی مونده بودم چجوری بهش بگم قرار شد بریم یه رستوران ماشینو که پارک کردیم اونور خیابون یه سیسمونی دیدم گفتم بریم اونور خیابون گفت ول کن بابا گشنمونه گفتم نه میخوام یه چیزی بخرم بریم اونور خیابون سرتونو درد نیارم رفتیم سیسمونی یه عروسک ورداشتم و یه شیردون گفت برا بچه ها خواهرت میخوای خب سه تا بخر(سه قلوان)

گفتم نخیر

گفت خجالت بکش نکنه واسه خودت میخوای؟

گفتم نه واسه بچه خودم میخوام

بچه هاا قیافش دیدنی بود با چشمای از کاسه در اومده اروم پرسید حامله ای؟

گفتم اره

خب کلی حرف زدیم تصمیم گرفتیم با هم بریم پیش روانشناس و همچنین تصمیم گرفتیم بریم خونه من و داداشم تا وقتی داداشش اینا خونه نگرفتن و بساط مشروب و قلیون از تو خونه جمع کنه دیگه مستم نیاد خونه البته خودش گفت دو هفتس نخوردم دیگه نمیخورم منم تصمیم گرفتم سعی کنم زندگیمو بسازم با تمام سختیایی که تو زندگیم هست این تایپک ادامه تایپک قبله بچه ها

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحالم برات

خدا کنه واقعا ترک کنه

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

مبارک باشه عزیزم.انشاءالله خدا هم کمک کنه که زندگیتون عالی بشه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

مبارکه

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا