2777
2789

من یه ایده دارم برای کار در خانه. خودم فعلا دارم روی یه ایده دیگه کار می کنم که نیاز به صد میلیون سرمایه گذاری داشت ولی این ایده جدید حدود ۵۰۰ تومن  تا یک میلیون سرمایه گذاری میخواد. نیاز به تبلیغات زیاد داره وقتی که جا بیفته با روزی پنج ساعت کار حدود ماهی پنج میلیون درآمد دارین. روی همه جوانبش فک کردم. اگر کسی واقعا نیاز به پول داره حاضرم ایده ام رو براش بگم. چون خودم فعلا نمی تونم برم سراغش. 

بگو بگو جان خودت بگو

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینین الان یه مشکل کسایی که بچه کوچیک و نوزاد دارن اینه که باید چند مدل کرم و پوشک و چیزای دیگه بخرن ببینن کدوم به بچه میسازه و خیلی وقتها مجبورن کرم ها و پوشکهای گرون رو نخرن از ترس اینکه به بچه نسازه و پولشون هدر بره

اگر یه نفر بتونه یه مقدار سرمایه گذاری کنه و مثلا ده مدل کرم ایرانی و خارجی رو بخره و توی ظرف های کوچیک سمپل بسته بندی کنه و برای خانواده ها بفرسته می تونه هر کرم رو به دو تا سه برابر قیمت بفروشه