2821
2789
عنوان

عصرانه لاکچری....

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 55 پست
آیا میدونستید اینترنت های بالای ۴G به شدت مضرن آیا میدانستی در طی تست اینترنت ۵G دویست پرنده اطراف آ ...

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرچی خوردی  حالا که چی دو تایپیک بابتش زدی با نت4.5 اصلا هم پز ندادی یه جوری میگی من احتیاج به پربازدید ندارم من خاله ریزه هستم انگار کی هستی تو اکثر تایپیک ها با تندی و با پز های زیر پوستی جواب میدی

عقده میباره ازت  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

چقدر بعضیاتون بی ادبین قشنگ معلوم از استارتر عقده دارین اومدین عقده گشایی

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

یه چیزی هست به نام احترام به شعور مخاطب که شما وقتی تاپیک میزنین و تو عنوانش عکس داره باید رعایت کنین و مردم رو 5 صفحه علاف خودتون نکنید!یا وقتی میبینین عکس لود نمیشه به بقیه اطلاع بدین نه اینکه بشینین یکی یکی ریپلای کنین و بقیه همچنان منتظر عکس باشن!حالا من نمیدونم شاید کار شما درسته و حرف ما چرت و پرت!!!!!!!!!!!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز