2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاااااد 😭😭 هیچ کس ب فکر من نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خییییلی بدبختم هیچ کسو ندارم اون از شوهر عوضییییم ک یه حالمو نمیپرسه اینم مامانم ک تو .. ...

عزیزم تو تنها نیستی مادر منم همین کارا با من کرد دشمن شاد کن اما من طرف شوهرم وایسدم اونم اشتباهاتی داشت اما ولش نکردم 

خب دیگه چیزی رو براش تعریف نکن. مثلا الان پدره من خبر نداره من کجا میشینم😂 بهش گفتم فلان محله هستیم قراره اسباب کشی کنیم. چون پایین شهر میشینم و میدونم بلوا درست میکنه چیزی نمیگم😊 هروقتم میخواد بیاد خونه میگم وای بابا جونم ببخشید ما داریم ازینجا پا میشیم میخوام وقتی رفتیم خونه جدید دعوتتون کنم 😌زندگی خودمون به خودمون مربوطه😉

خب دیگه چیزی رو براش تعریف نکن. مثلا الان پدره من خبر نداره من کجا میشینم😂 بهش گفتم فلان محله هستیم ...

اخه یه مشکلی بود بین شوهرم و خانوادم سر عروسی کرفتن 

ولی انقد بزرگ نبود ک مامانم کندش کرد

خیلی دلم گرفت ب خدا یه درصدم میخاستم زندگی کنم دیگ نمیشه 

به مامانت گفتی چرا اینکارو کردی؟ 

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
عزیزم تو تنها نیستی مادر منم همین کارا با من کرد دشمن شاد کن اما من طرف شوهرم وایسدم اونم اشتباهاتی ...

خدا رو شکر شوهرت خووبه

من ک شوهر عوضیم یه خبر ازم نکرفت 

حالم از همشون بهم میخوره

بچه ها من خییییلی بدبختم هیچ کسو ندارم اون از شوهر عوضییییم ک یه حالمو نمیپرسه اینم مامانم ک تو .. ...

اي بابا پس من چي بگم از مامانم

ميگم چرا خيلي از مادرا بدجنسن حتي بيشتر از مادرشوهرا

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻