2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاااااد 😭😭 هیچ کس ب فکر من نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 74 پست

مامان منم هر چی میشه به کل فامیل میگه  بعدشم میگه ا وا حواسم نبود ساده ام دیگه چکار کنم  الهی قربون دهن لقیش برم😊ولی من هیچ وقت درمورد زندگیم چیزی نمیگم حتی چند سال پیش یه تیکه زمین خریدیم کسی نمیدونه  ماشینمون هم الکی گفتم همش قسط و وامه  والا

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
عزیزم تو تنها نیستی مادر منم همین کارا با من کرد دشمن شاد کن اما من طرف شوهرم وایسدم اونم اشتباهاتی ...

من كه مامانم از عالم و آدم بدش مياد فقط بفهمه ناراحتي از خوشحالي ناراحتيت ميخواد كمكت كنه و منت بزاره

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم تو تاپیک های قبلی هم بهت گفتم فقط خودت میتونی زندگی تو نجات بدی اگر خودت به داد زندگی خودت ...

اخه من الان چیکاررر کنم

شوهر احمقم‌ خدا لعنتش کنه یه کلمه نگف بیا اشتی کنیم یا هیچی

دیدی ک گف تو نباشی یکی دیگ

اینم از مامانم تا ریزززز ترین چیزا رو تاریف کرد برا مردم 

هیچ غلطی نمیتونم بکنم دیگ

ازش متنفرممم میخام برم یه جای دووور دست هیچ کس بهم نرسه

مامان منم هر چی میشه به کل فامیل میگه  بعدشم میگه ا وا حواسم نبود ساده ام دیگه چکار کنم  ا ...

هه من ميتونم نگم؟؟مثل كاراگاها اگه شده كل دنيارم زير و رو كنه ميره سر در بياره و بفهمه كجا چه خبره،انقدرم منفيهههههه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

خداییش فاز کسایی که توهرتاپیکی میگن مال کدوم شهری ونمیفهمم😐

مگه مهمه؟؟ چه فرقی میکنه

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
اخه من الان چیکاررر کنم شوهر احمقم‌ خدا لعنتش کنه یه کلمه نگف بیا اشتی کنیم یا هیچی دیدی ک گف تو ن ...

عزیزم اینقدر زود خودتو نباز شوهرتم هر حرف درستی نزده اما اگه خانوادت ببینن که با شوهرت کنار اومدی هر چند کم اجازه دخالت نمی دن به خودشون ماشالله دامنه دخالت تو زندگیا فراوونه از همین الان جلوشو بگیر 

شوهر من هر عوضی گهی بود ب فکر تفریحم بود

هر هفته منو میبرد بیرون گردش و تفریح و هر هفته منو میبرد رستوران

بخدا بهترین رستورانهای شهرو رفتم باهاش

برگشته ب فامیل میگ گاهی میبردش ساندویچ میخوردن

اخه این چ حرفیه 😐😐😐

میخام خودمو بکشم 

ازش بدم میادددد

اخه یه مشکلی بود بین شوهرم و خانوادم سر عروسی کرفتن  ولی انقد بزرگ نبود ک مامانم کندش کرد

عزیزم پدر و مادر همینن . پدره منم سر یه موضوع کوچیک بلوا میکنه. منم چون حاشیه دوست ندارم بدون عروسی رفتم سره زندگی پوله عروسی رو گذاشتیم تا چند ماه دیگه خونه بخریم. پشت همسرتو بگیر. 

هه من ميتونم نگم؟؟مثل كاراگاها اگه شده كل دنيارم زير و رو كنه ميره سر در بياره و بفهمه كجا چه خبره،ا ...

آخه من یه شهر دیگه زندگی می کنم حتی شوهرم 2 بار عمل داشت به کسی نگفتم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
شوهر من هر عوضی گهی بود ب فکر تفریحم بود هر هفته منو میبرد بیرون گردش و تفریح و هر هفته منو میبرد ر ...

والا فک کنم مشکل از خودت باشه عزیز جون 

تو تقویم قبل گفتم آنقدر راحت از طلاق نگو 

می گفتی ارزش گریه مامانم و نداره 

بخاطر مامانم جدا میشم . الانم ک اینو میگی 

روانی شدیم اینجا

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
عزیز تو ک می گفتی میخوام جدا بشم زندگیم فدای سر مامانم  وا پس چی شد

حتی اگرم بخام جدا شم

نمیدونی چه حرفایی داره میزنه 😐😐😐

میگ میرفته ساندویچ میخوردن 

حالا شوهر من یه بارم ساندویچ نخریده برام متنفره

میگ هیچی براش نمیخریده 😐 گوشی و طلا و اینهمه رخت و لباسو نمیبینه ؟؟؟؟

ابروی منو داره میبره با این حرفاش

ررسما رییید ب دو سال زندگی من