2777
2789

زنگ زده سیرررر تا پیاز دعواهامونو تعریف کرده برا فامیل

مگه اونا میان میگن داماداشون چقد نکبت و عوضی اند ؟؟؟

دلم داره میترکه

میخام برم بهش بگم ازت متنفرمممم

خيلي كار بدي كرده

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سادگی بزرگی 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه ها من خییییلی بدبختم هیچ کسو ندارم

اون از شوهر عوضییییم ک یه حالمو نمیپرسه

اینم مامانم ک تو ...ش عروسیه ما دعوا کردیم انگار 

چرا باید ب همه بگ چرا عروسی من کنسل شده ؟؟

دلم ویخاد بمیرم

مامانتون کار بدی کرده که تعریف کرده.مادرتون از کجا دعوا شما و همسرتون رو میدونه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

توروخدا اینجوری نگو .من الان هزارو چهارصد کیلومتر از مامانم دورم دلم میخاد یه لحظه  پیشش باشم .به دل نگیر مامانتم بد تورو نمیخاد که شاید خواسته بایکی درد دل کنه .ازناراحتی شما ناراحت بوده

بعضی بزرگترا با تموم بزرگیشون ناپخته عمل میکنن حرف که تو دهن مردم بیوفته دیگه دید مردم عوض میشه هیچ کمکی نمیکنن فقط رسوا میشی

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید