2777
2789

امروز رفتم سونو هرتخمدان 10تا کیست داشتم

هربار میرم سونو همیشه ی خدا تخمدانام پر از کیسته

دوماه یه بار هم پریود میشم همیشه

خیلی نگرانم میترسم نتونم مامان شم

کسی اینطوری بوده که الان مامان شده باشه؟

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من pco بودم ولی باردارشدم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

به نام خدا! بنده یک فرد همیشه درگیر با پلی کیستیک تخمدانم! البته با اضافه وزن. تا حالا چند سری دوفاستون خوردم تا پریود بشم! خداروشکر 6ماه بعد از اقدام طبیعی باردارشدم، ولی همچنان با پلی کیستیک تخمدان درگیرم!

من غیر از اینکه این مشکل را داشتم مشکل ایمنی هم داشتم ولی مادر شدم. نگران نباش. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 

منم تنبلی تخمدان داشتم ولی حدود ده کیلو کم کردم وحسابی پیاده روی چن روزقبل رفتم سونو دکتربهم گفت خیلی خوب شدی فولیکولات هم خوب فعال شده 

تامبتونی پیاده روی کن وزن کم کن ورزش ورزش ورزش 

من سه ماه چهارماه پری نمیشدم ولی این ماه بدون قرص پری شدم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

من که مامان شدم. شماهم میشید انشالله.

نا امید نشید.

من دوسال درمان کردم ولی نشد. دقیقا ماهی که دارو مصرف نکردم و به فکر بچه نبودم باردار شدم.

من قبلش متفورمین میخوردم و عسل و دارچین مخلوط میکردم روزی یه قاشق مرباخوری میذاشتم دهنم مکش میزدم باید از راه بزاق دهان جذب بشه.

فوایدش رو میتونید سرچ کنید.

😍😍😍😍😍
چجوری؟

والا خودمم نمیدونم اصلا بچه نمیخواستم تازه عروسم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید