2777
2789
عنوان

یه سوال

248 بازدید | 16 پست

واقعا چرا بعضیا ازم سو استفاده میکنن!

یکی از دوستام هرموقع کارش بهم گیر میکنه میاد سراغم که بهش ریاضی درس بدم یا پاور بسازم 

میره دانشگاه من پشت کنکورم

خب منم دلم میخواد اونم بهم زنگ بزنه بگه بیا بریم بیرون دیگ یا بیا خونمون

ولی وقتیم زنگ میزنه ک کارش گیره

دیروز بهش زنگ زدم میگم کجایی بریم سینما کادو تولدتم بدم میگه نه تولد دوستمم

بعدم امتحانامه دو هفته دیگه بریم بیرون وقت ندارم!

چطور واس تولد وقت داره درضمن رشتشم خیلی سخت نیس کودکیاریه اونم ادم خیلی درسخونی نیس

یا یکی دیگه از دوستام باهم میریم کتابخونه درس بخونیم مامانش نمیذاره با بعضی دوستاش رفت و امد کنه چون دخترای خوبی نیستن بعد اون به بهانه کتابخونه اومدن با من میره اونارو میبینه

یا با دخترخالش ک دوست پسر داره سه تایی میرن بیرون مامانش فکر میکنه با من اومده کتابخونه

دیگه زده شدم از دوست و دوستی

احساس میکنم بیش از حد دلرحمم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

درموردمورداخرنمیترسی بعدااتفاقی بیفته بیان یقتوبگیرن؟من هیچوقت ازین کارانمیکنم ببینم دوستام ارزش دوستی ندارن

جدیدنم دارم میفهمم دوست جماعتونبایدبهش بیش ازحدلطف کنی

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیش از حد دل رحمی،و اگه همین راه رو پیش بری به زودی مثل من چیزایی میبینی که بدجوری از اشتباهی ک کردی پشیمون میشی.دفعه بعدی که دوستت زنگ زد کار داشت برات بهش با تیکه و لبخند بگو توام که فقط وقتی کارا گیره به من زنگ میزنی،بعدش بهش خیلییییی راحت بگو نمیتونم کارتو انجام بدم خودم کار دارم،و اگر دیدی ازت فاصله گرفت سریع باااا افتخار بندازش کنار و بدون که خیلی بی لیاقت بوده واسه دوستی.به اون دوستت هم بگو دگ کتابخونه نمیری و کتابخونه تو عوض کن یا اصن نرو.تمام

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
درموردمورداخرنمیترسی بعدااتفاقی بیفته بیان یقتوبگیرن؟من هیچوقت ازین کارانمیکنم ببینم دوستام ارزش دوس ...

میگه حواسم هست

چی بگم بهش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اره بیش از حد دل رحمی،و اگه همین راه رو پیش بری به زودی مثل من چیزایی میبینی که بدجوری از اشتباهی ک ...

خب پس با کی دوست باشم همه ی دوستام همینطورین

اینام صمیمیاشونن

بیخیال دوست بشم کلا

کات کن.دوست یعنی کسیکه باهات همدله نه بار اضافه.اگه کسی باری از دوشت برنمیداره نذار باریم بهت اضافه ...

تقریبا همه ازم سو استفاده میکنن چون زیادی دلرحمم دلم نمیاد دل کسیو بشکنم یا بدی کنم عذاب وجدان میگیرم یا با همه خیلی خاکی و صمیمیم دوس دارم کمکشون کنم منتیم نیس بخدا فقط اینکه ازم سواستفاده میکنن ته نامردیه

به نظرتون برم به مامانش بگم

خب پس با کی دوست باشم همه ی دوستام همینطورین اینام صمیمیاشونن بیخیال دوست بشم کلا

عزیزم فرض کن کسی تورو برای منافع خودش میخواد نه دوستی،پس تو چطوری اصرار داری که باهاش دوست باشی؟پس این دوستی نیست.یکم خودتو بگیر و دیگه کارهاشونو براشون انجام نده البته یواش یواش،مثلا هر یبار درمیون انجام نده بعد هی بیشترش کن و بعد کلا قطعش کن.البته فقط جاهایی که حس میکنی داره سواستفاده میشه وگرنه تو دوستی باید باید یکمی معرفت هم باشه.حالا اگر طرف باهات قطع رابطه نکرد که خب هیچی ،اگر هم کرد بدون از اول اصن دوستی ای نبوده که حالا بخوای حفظش کنی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
کتاب خودخواهی سالم یا بازیچه دست دیگران نشوید رو بخون

ممنونم

الان باهاش کات کردم میگه تو داری به من توهین میکنی

طلبکاره ازم

بعدم گف اصن به درک برو