2777
2789

بخاطر ان تی ۲.۸ هفته ۱۲ وروز سل فری دادم متاسفانه برای سندروم داون های ریسک تشخیص داده شد، شنبه باید امینیوسنتز بشم، ممکنه امینی منفی شه، کسی بوده اینجوری؟

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

بكميرم براي دلت ميدونم خيلي سخته اما واقعا از بچه سندروم داون بهتره اينجور بچه ها واقعا سخته بزرگ كردنشون

ايشالله جوابت منفي بشه خيليا ديدم منفي شده

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

ایشا که هیچی نباشه برات صلوات میفرستم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا یه سقط تو هفته دوم به دلیل نا اگاهی از بارداری و احتیاط نکردن داشتم مهر پارسال،که البته بعد سقط خونریزی فهمیدم، در حد یه هفته خونریزی، شش ماه بعد دوباره باردار شدم که هفته ۷ بدلیل نداشتن ضربان بدست پزشک سقط کردم که تا حد مرگ اذیت شدم، دو ماه بعد بخاطر بقایا کورتاژ،و۳۷ روز بعد کورتاژ ندانسته باردار شدم، البته خیلی خوشحال شدم چون پنج ساله ازدواج کردم فرزندی ندارم

بكميرم براي دلت ميدونم خيلي سخته اما واقعا از بچه سندروم داون بهتره اينجور بچه ها واقعا سخته بزرگ كر ...

ممنونم

خیلی سخته بعد این همه انتظار واست، اول گفتن ساک خالیه،بعد هفته قلب رو دیدن برا اولین بار از خوشحالی گریه کردم،همش استرس داشتم قلبش وا نیسته،خودم تپش واریتمی داشتم مدام

یعنی شما ازمایش سلفری دادی مثبت شده ؟ تو سلفری مثبت شده بعد دوباره امینوسنتز دادی منظورت اینه؟؟؟؟

من سفری دادم های ریسک شد واسه داون، اما شنبه قراره برم امینیوسنتز

آره موارد زیادی بودن که سلفری های ریسک بوده ولی آمنیوشون سالم بوده اصلا نمیفهمم چرا این روزا همه ها ...

خدا کنه برا منم اینجوری شه باباش اسمشو گندم گذاشته بود

من سفری دادم های ریسک شد واسه داون، اما شنبه قراره برم امینیوسنتز

چی بگم اما تا اونجا که من میدونم جواباشون عین همه

معمولا هم یکی رو انتخاب میکنند انجام میدن

من خودم امینوسنتز دادم ریسکم تو غربال گری ۱۸ هفته برای سندروم دان ۱ به ۱۰۰ بود و های ریسک بودم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕