2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

1271 بازدید | 30 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید. من قبل ازدواجم با کسی علاقه مند بودم و سه سال باهاش بودم البته در حد عرف ولی نشد ازدواج کنیم بعد ازدواج بعد چند سال شوهرم فهمیده که قبلا عاشق کس دیگه آی بودم و بهش دروغ گفتم که کسی تو زندگیم نبوده الان داره دیونه میشه و همش ریخته به هم اخه عاشق منه و خودش با هیچکس تا حالا نبوده منم عاشقشم و بعد ازدواج باهاش تازه فهمیدم عشق چیه ولی شوهرم داره نابود میشه منم همینطور اون به پاکی من ایمان داشت و حالا به قول خودش اعتقادش نابود شد. خیلی سعی کردم فراموشش کنه ولی نتونستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید جوری نشون بدی ک چیزی مهمی بوده

مگ نمیگی در حد چت؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

خیلیا ممکنه قبل ازدواج یکی دیه رو دوست داشته باشن حالا از کجا فهمیده

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن

ای بابا آخه گذشته شما چه ربطی به اون داره . اون موقع که نبوده. امان ازین مردا . فکر میکنن از روز تولد هر کاری کردیم باید بدونن و بهشون مربوطه. شما بعد ازدواجتون بهش مربوط میشه نه قبلش. اینو درک کنه حالش خوب مبشه

واااا😁 شکر خدا ما کلی دوس دختر و عشق داشتیم😁 خلاصه با گذشته یر ب یر شدیم. 

عزیزم علاقه و عشق برا هر ادمی پیش میاد همسرتون خیلی سخت گرفته الان شمارو نمیبینه گذسته رو میکشه وسط، تو گذشته شما همسرتون ک حضور نداشتن

بهش بگو گذشته مربوط به خودته. بعدشم اگر قانونی برو گواهی بگیر اگر عروسی کردی که میدونه رابطه ای نبوده بعدشم بهش بگو اگر بخواییم زندگی کنیم باید گذشت داشته باشیم والا بهانه ایی برای جدایی زیاده