2777
2789

بعد یه هفته رفتیم خونشون، از عصر اونجا بودم، من حدودا دو ماهه ک رژیم دارم و فقط چیزای ابپز میخورم و روغن اصلا، ب مادرشوهرمم میدونه و چندباری هم گفتم ک واسم سیب زمینی ابپز بزاره، دیشب ولی چیزی نگفتم چون سوپ داشتن، برادرشوهرمم رفت ساندویچ گرفت، اول ساندویچ برداشتم نگاه کردم  توی خیلی روغن بود و گذاشتم، همش دو کاسه سوپ بود، یکی جلو پدرشوهرم و یکی جلو مادرشوهرم، مادرشوهرم گفت سوپ نمیخوره و منم گفتم عه نمیخورین، پس من اینو برمیدارم و مادر شوهرم گفت ساندویچ بخورین و منم گفتم نه اگه بخورم کل ورزشم هیچ میشه( خیلی شدید ورزش میکنم) بعد مادرشوهرم رنگش صورتی شد، منم سوپمو‌خوردم و دوباره گفت سیب زمینی بخورین منم گفتم نه ممنون، اخر سر هی گفت سیب زمینی ک خوبه عیب نداره، منم گفتم نهه روغن داره . کارم بد بوده؟ 

مادرشوهرم خودش خیلی خیلی کم غذاست یه کاسه کوچیک ماست خوری میاورد یه ذره غذا میریزه میخوره و توی مهمونیا هم خیلی خیلی کم میخوره، از وقتی من رژیم گرفتم اون خیلی خوب میخوره . اینم بگم ک خوش اندامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم کارت بد بوده. حتی اگه رژیم داشته باشی به احترام میزبانت باید چیزی که بهت تعارف میکنن رو بخو ی ولی خیلی کم و بیشتر سالاد بخور و اگه سالاد نبود مهم نبود. ولی نرفت واقعا زشت بوده. من جای مادر شوهرت خجالت کشیدم 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
مادرشوهرم خودش خیلی خیلی کم غذاست یه کاسه کوچیک ماست خوری میاورد یه ذره غذا میریزه میخوره و توی مهمو ...

کم میخوره ولی نمگه نمیخورم. شما هم همین کار رو بکن. بعدش روز بعد رو میتونستی کمتر بخوری و بیشتر فعالیت کنی. من همین کار رو میکنم. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

فکر کنم مادرشوهرت معذب کردی شاید فکر کرده بخاطر غذت اینجوری گفتی چون اکثرا ساندویچ دوس ندارند

منم یه بار خالم اینکار باهام کرد از دسرم نخورد به بهانه رژیم

حالا که گذشت ولی اگه رژیم داری یکم غذا بکش باهاش بازی کن و نخور که میزبان معذب نشه

یا اگه سالاد و سوپ می خوری بعد واسه غذت اصلی بگوو دیگه جا ندارم بس که سوپ خوش مزه بود

ولی اسم رژیم نیار

بله عزیزم کارت بد بوده. حتی اگه رژیم داشته باشی به احترام میزبانت باید چیزی که بهت تعارف میکنن رو بخ ...

خب سوپ خوردم ، ساندویجو اگه میخوردم واقعا زحماتم هیچ میشد خیلی روغن داشت هرچی کم کردم دوباره برمیگشت