2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

512 بازدید | 47 پست

باورم نمیشه تو شوکم😍

الان باید چیکار کنم؟ برم آزمایش بدم بعد برم پیش دکترم یا برعکس؟

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

بسلامتیییییییی

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارک باشه.انشاالله بسلامتی ودل خوش نی نی تو سالم وسلامت بغل بگیری.آره برو آز بده بعدم برو پیش دکترت

خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍
چند روز از موعدت گذشته؟چند ماه اقدامی ؟علائمت چی بود ؟مبااارکه عزیزم  

یه هفته گذشته. ماه سوم بودم.

فقط گاهی زیر دلم تیر میکشید

ممنون😍

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍