2777
2789

نزديك به دوساله عروسي كردم من و شوهرم يه جاي دورتر از محل زندكي خانوادهامون هستيم خيلي همديگه رو دوست داشتيم اونقدر برام تو دل برو بود كه يه ريز صورتشو نيبوسيدم رابطمون خيلي خوب بود تو دوران عقد كلي دعوا داشتيم و برا شوهرم دعاي جدايي نوشته بودن(حالش خيلي بد ميشد اذيتش ميكردن تو خاب شكنجش ميدادن و از حال ميرفت)و يه مدت خيلي درگيري داشتيم ولي بعد ازدواج و حل شدن اون مشكلا خيلي خوب بود همه چي تا اينكه من حامله شدم و مجبور شدم سه ماه اخر بارداري رو برم بيش مامانم جون دكتر بهم استراحت داده بود وقتي كه شوهرم داشت ميرفت از بيشم خيلي ناراحت بود و كلي كريه ميكرد حتي 

و من به مدت سه ماه خونه مادرم بودم و از شوهرم دور بودم و انكار كم كم سرد شديم موقعي كه شوهرم برا زايمانم اومد به شدت بهم بي توجه بود و اصلن بيشمم نميخابيد و همه توجه رو بجه بود و بچه هم كلا جون الرزي و رفلاكس داشت و خيلي كريه ميكرد ديكه منم وقتي برا شوهرم وقت نداشتم و مجبور شدم سه ماه ديكه خونه مامانم بمونم تا مامانم بهم كمك كنه (دخترم از ساعت هشت تا شيش صبح يه بند كريه ميكرد جوري كه ما ميگفتيم ميميره زبونم لال)و تو اين مدت خيلي رابطه ها كمرنگ تر شد و وقتي كه برگشتم بيش شوهرم شوهرم اصلن با من رابطه برقرار نميكرد اصلن بهم ابراز علاقه نميكرد همش دوست داشت شبا تا ساعتاي سه و چهار توي حال بشت تلويزيون باشه و بعدش ميومد توي اتاق و منم ازش سرد شدم و بعدا هم بخاطر خر و پف زيادش بهش كفتم كه كلا از اتاق بره بيرون و تو حال بخابه الانم كلا تو حال ميخابه و ما دوماهه حتي دستمون هم بهم نهورده ولي شوهرم خيلي سعي داره درست شه ولي من اصلن دوست ندارم ميكه بيا امشب بيش هم بخابيم من اصلن دوست ندارم و قبول نميكنم مياد سمتم بهم محبت ميكنه ولي من اصلن دوسش ندارم و قدمي براي زندگيم بر نميدارم توي رابطه گرمم ولي اصلن دوست ندارم با شوهرم رابطه داشته باشم اصلن هيچ حسي بهش ندارم نميدونم چه مركم شده دوست دارم همش راحتم بزاره و تو حال خودم باشم نميدونم چرا ازش زده شدم بي دليل دوست دارم ازش طلاق بكيرم خيلي باهاش بد رفتارم ولي شوهرم همش ميخنده نميدونم چمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخاطر اذیتای بچه اس همه وقتی بچه دار میشن مخصوصا تو بچه اول به خاطر نبود تجربه خسته وافسرده میشن یکم با خودت تمرین کن بری سمتش

خدایا چنان کن سر انجام کار    تو خشنود باشی و ما رستگار

مشکل اصلی رو شوهرت داذه... بحران بعد زایمان خیلی جدیه... که متاسفانه شوهرت دقیقا انگشتشو گذاشت روش... تو هم با همین وجود ازش دور شدی... زندگیایی رو دیدم بخاطر عدم توجه بعد زایمان از هم پاشیده... درسته کاملا حق با توه... اما اگر زندگیتو دوست داری برخلاف میلت برگرد سمت همسرت.. به خودت تلقین کن همون زن اوایل ازدواجتونی که نفست ب نفس شوهرت بند بود... رابطه رو به معاشقه تبدیل کن... محبت کن و محبت ببین... به سمتش کشیده میشی کم کم

بی تو مهتاب شبی باز, ولش کن دیگر...این منِ بی تو مگر کوچه خیابان بلد است
عزيزم اخه اين چه وضعيه؟؟؟رسما داري رابطتونو نابود ميكني!

اره خودم ميدونم رابطمو نابود كردم نميدونم جمه اصن دوسش ندارم داعم ميكم ازت بدم مياد ولي شوهرم واقعا خيلي مراعات ميكنه نميدونم چمه

به نظرم و به عنوان خواهر بهت میگم که خودتو اصلاح کن چون تو بچه داری و شوهرت هم الان پشیمونه. مردا اینجورین و دور بودن براشون بده. تقصیر تو بوده که 6 ماه رفتی و اصلا یرنگشتی. مامان بابات نمیدونستن که شوهرت نیاز داره به تو. حتما اونم جس کرده که من اگه شش ماه زنمو نبینم زن میخوام چکار

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
خب بیچاره خودش داره میاد سمتت دیگه چی میخوای?بخاطر بچه باید کوتاه اومد

نميدونم جمه اصن نميتونم باهاش رابطه داشته باشم به زور تحمل ميكنم ولي در حالت عادي خيلي گرمم

اره خودم ميدونم رابطمو نابود كردم نميدونم جمه اصن دوسش ندارم داعم ميكم ازت بدم مياد ولي شوهرم واقعا ...

بهتره كه يكم بهش عشق

بورزي تا حالت خوب بشه گلم

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
به نظرم و به عنوان خواهر بهت میگم که خودتو اصلاح کن چون تو بچه داری و شوهرت هم الان پشیمونه. مردا ای ...

ميدونم ولي الان ميخاد درست شه ولي من نميخام نميدونم جرا 

ميدونم ولي الان ميخاد درست شه ولي من نميخام نميدونم جرا 

به وقتش پشیمون میشی اساسی چون الان تو دست تو قرار داره اینجوری میکنی 

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏