2777
2789
عنوان

دعوای پسر عموم و زنش و فشهای رکیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 81 پست
خورش خوری نیست عزیزم کاسست خورشخوری هم داره سرویسش که بزرگتره  اینا ماست خوریخ

عع پس چرا من خورشت خوری دیدم😂😂😂خوشگل شدن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری تحمل میکنی بمیرم برات خیلی سخته

مشکل اعصاب پیدا کردم قرص میخورم هر وقت بچه مریض میشه کلی دعوا میکنه و س شب بچه اذیت میشه نمیبره دکتر بچرو

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین
خوب اونا اشتباه میکنن.... شما چراااا

ای بابا عزیزم مال ما از چند روز پیش خبر نمیدن واسه شامم بیان همون روز میگن من چند روز قبل بگم همه بهم میخندن از این جور کارا نداریم شما به جای ما انجام بدید 

مشکل اعصاب پیدا کردم قرص میخورم هر وقت بچه مریض میشه کلی دعوا میکنه و س شب بچه اذیت میشه نمیبره دکتر ...

عزیزم واقعا من امشب اون زنه و تو اون وضعیت دیدم هیچ وقت از یادم نمیره خیلی ناراحت شدم واست دیگه بچه هم داری ازش کاش بچه دار نمی شدید با این وضعیت هم تو هم زن پسر عموم اینا ا م نیستن که بعضی تو حسرت بچه موندن واقعا قوربونت برم خدا تو هر کارت یه حکمتی هست 

ای بابا عزیزم مال ما از چند روز پیش خبر نمیدن واسه شامم بیان همون روز میگن من چند روز قبل بگم همه به ...

عزیزم... هر کاری کنی دیگران یاد میگرن همون کارو کنن باهات...

اگه حداقل از صبح زنگی بزنی بگی شب میام یا برای شام از دو سه روز قبل بگی.... فوقش تا سه چهار بار بخندن... یا بهت بگن این کارا چیه...

اما بعدش میفهمن ک تو این جوری دوست داری و باهات همون کارو میکنن و از قبل بهت خبر میدن

... 

کلا سر زده جایی رفتن دور از ادبه....

عزیزم... هر کاری کنی دیگران یاد میگرن همون کارو کنن باهات... اگه حداقل از صبح زنگی بزنی بگی شب میام ...

ولا عزیزم ما از همچین عادتهایی نداریم خودم در هفته دو سه روز خونه نیستم کلا هم شوهرم سزش شلوغه از این برنامه ها نمی تونیم اجرا کنیم چون خبرم بدیم بعدش نمی تونیم بریم چون یه هویی یه چیزایی پیش میاد ما به همچین چیزایی عادت داریم ممنون از راهنماییات 

حالا خوب بود ما بودیم وگرنه دعوا بزرگترم میشد من از این اخلاقهای پسر عموم و قبلا با مادرش اینا هم دی ...

اصلا توجیه مناسبی نیست که ما باشیم دعوا بزرگتر نشده! شما برای خجل نشدن همسر پسرعمو و پشیمانی پسرعمو بعد از فروبردن خشم و کاهش عصبانیت سریع باید خداحافظی میکردین بیاین بیرون . کلا بارروانی و خجالت اوری داره این مساله. یکی همینجا تعریف میکرد بعد 15 سال از فامیل شوهرش بابت این مساله خجالت میکشه که چرا جلو اینها این اتفاق افتاده

اصلا توجیه مناسبی نیست که ما باشیم دعوا بزرگتر نشده! شما برای خجل نشدن همسر پسرعمو و پشیمانی پسرعمو ...

ولا ما هم می اومدیم زن داداشم اینا می موندن چون داداشم رفته بود یه جایی زیاد فرقی نمی کرد به حالشون