بچه ها من ۳ماهه که اقدام کردم برای بارداری و با توافق شوهرم بوده یعنی اون خودشم خیلی دلش میخواد،اما شبا میاد خونه میگیره میخوابه و اصلا همکاری نمیکنه باهام،من بهش گفتم چند روز بعد تموم شدن پریودی تخمک گذاری هستش و میدونه اما اصلا اهمیت نمیده،کارشم زیاده خسته میشه اما میتونه تا میرسه خونه انجامش بده منم روم نمیشه هی بهش بگم اخه ماه پیشم همینطوری شد و من بهش یاد اوری کردم اما بازم اینطوری شده،این ماه ها خیلی برام مهمن دوس دارم زودتر مامان شم،و اینم بگم من و شوهرم اصلا باهم مشکل عاطفی نداریم و هم دیگرو دوس داریم.کلا اون یکم سرده،حتی تو ماه عسلم سرد سرد بود،از لحاظ قیافه و هیکلم مشکلی ندارم،ما زنا چرا باید اینقد تو زندگی بهمون ظلم شه،درسته من خودم زیاد به این موضوع اهمیت نمیدم اما انقد دلم میخواست شوهرم یکم سر این قضیه گرم باشه و هی ازم رابطه بخواد اما متاسفانه اینطوری نیست،مگه چطوری شع تو هفته ۱بار با این حال که ۱سال از ازدواجمون میگذره،اما دوران عقد و ماه عسل و اول ازدواجم اینطوری بود سرده سرد،اصلا با بوس واینام هیچی نمیشه برعکس بعضیا،البته من و شوهرم عاشق هم شدیم که ازدواج کردیم.توزوخدا بهم راه حل بدید چیزی هست که برای گزم شدن مزاجش بهش بدم وامتحان کرده باشید
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هفته ای سه بار تخم مرغ با پیاز و روغن زیتون بدین بخوره دارچین فلفل زنجبیل بده بخوره هل بریز تو چای تخم مرغ و خرما بخوره
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊