2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرمیکنی عزیزم !الان خیلیا دنبال کارهستن  اولویت هم خب بامربی  مرده مثلا من خودم تابستون ...

خب خیلی خانوما مربی خانوم دوست دارن،البته من شهرستان هستم و فکر نکنم اونقدرم اشباه باشه

چون واقعا شغل سختیه صبح تا شب تکرار کردن یه سری مسائل

خدایا شکرت هزاربار
فکرمیکنی عزیزم !الان خیلیا دنبال کارهستن  اولویت هم خب بامربی  مرده مثلا من خودم تابستون ...

آره دقیقا. اولویت با مربی مرده ساعات کاری زیادتری کار میکنن و اکثرا تمام وقت کار میکنن و هم کاراموز خانم هم آقا دارن اما مربی خانم خیلی کمه و تقاضا برای استخدامشون هم خیلی کمه

خب خیلی خانوما مربی خانوم دوست دارن،البته من شهرستان هستم و فکر نکنم اونقدرم اشباه باشه چون واقعا ش ...

من خودمم مربی خانوم دوست داشتم اما کیه که به دوست داشتن من اهمیت بده😆

اما بخدانمیدونم شرایطش چجوریه ودقیقابایدچیکارکرد وگرنه راهنماییت میکردم

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

من با ی مربی گرفتم به نام اقای رمضانی، خیلی خوب اموزش میده، اصلا هول نمیشی تو اموزشش، خیلی خوش اخلاقه، در ضمن اعتماد به نفستتو عالی میبره بالا، و مهمترین مزیتش اینکه بدون پدال یا با خودروی خودت از همون جلسه اول اموزش میده که باعث میشه ترست کامل از بین بره، خیلی هم دلسوزه، من خیلی از رانندگی میترسیدم که با ایشون کلاس برداشتم و واقعا فکرشو نمیکردم راننده بشم ولی الان براحتی رانندگی میکنم، خدا خیرش بده، شماره تماسشو براتون میزارم ۰۹۱۲۴۳۵۰۳۴۴

سلام دوستان من بااقای کربلایی رفتم اموزش رانندگی ایشون مربی بسیارخوب حرفه ای وخوش اخلاقی هستن من خیلی راضی بودم وباتوجه با استرس زیادی که داشتم الا به راحتی با کمک اقای کربلایی رانندگی میکنم  واقای کربلایی رو به دوستان معرفی میکنم 09108606882