2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیم گفتن چه بلاهایی سرمون اومد پسرم که ازم وا گرفت تب شدید که حتی با شیاف هم نیومد پایین ساعت 3 نصف شب بردیمش بیمارستان تقریبا 2 دو روز و نیم بستری شد الانم خونه ایم مامانمم اینجاست که این دوتا را از هم جدا نگهداریم هرچند تا الان سه بار رفته پیشش بوسش کرده توروخدا دعا کنید دخترم نگیره چون ویروسش خیلی خیلی قویه دخترمم دیروز تب کرد چندبار بردمش دکتر گفت احتمال داره گرفته باشه و دیر نشون بده و فقط شربت سرماخوردگی داد وزن و دور سرشم چک کرد گفت افتضاحه خیلی ضعیفه الان یکسال و دوماهشه ولی به اندازه بچه 11ماهه رشد کرده

تو این یه هفته شوهرم راه به راه هی تیکه مینداخت و شوخی میکرد درارتباط با مریضیم

امروز صبح به شوخی گفت سال دیگه باید کلیدا خونه را ازت بگیرم تا 6 ماه فصل سرما را بیرون نری

منم دیگه خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردمو دعوا کردم بعدشم چند بار گفتم الهی تو هم مریض شی از نوع بدشو بگیری تا بفهمی دست خودِ آدم نیست هرکسی ممکنه بگیره

گذشت تا الان کلی پیام دادم ج نداد

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ نگو منم گرفتم ویروسشو تا لب مرگ رفتم شبا تب میکردم تو تب میسوختم دکتر هم رفتم ج نداد این ویروس باید دوره اش رو بگذرونه... من درک میکنم ک چقد بده

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔