2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم و قهر کردن شوهرم +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 34 پست
وای خیلی بد حرف زدم صبحیه باش بخدا تازه سه شنبه هفته پیش پری پاک شدم از استرس اینکه دخترم نگیره هی ل ...

حرف زدن منو ندیدی پس  

ببین‌‌‌هر وقت خواستی چیزی بگی به شوهرت اول به من پیام بده منم یاد بگیرم 

منم گرفتم بابا تازه با این حالم هر روز شیش صبح میرم بیمارستان  دیروز از وقتی برگشتم تا فردا ساعت ۶ صبح خوابیدم اصلا بلند میشدم سرگیجه بود فقط یک کیلو نارنگی خوردم 😂  با کلداکس بهترم ولی خوب نشدم 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن بااین پیامها بهش اجازه دادی که من هروقت مریض میشم متهمم وحق داری محکومم کنی،ایشون بایدعذرخواهی کنن نه شما.تورفتارهایی که واقعا بدوغیرمنطقیه ،محبت بی جا بدترش میکنه.به جای ضعف نشون دادن همون موقع که اون حرفوزد یکلمه میگفتی ازاین به بعدازویرووس میخوام ازم اجازه بگیره بعدبیادتوبدنم .

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
به نظرمن بااین پیامها بهش اجازه دادی که من هروقت مریض میشم متهمم وحق داری محکومم کنی،ایشون بایدعذرخو ...

یه بار جلود.  یه دکتر متخصص داخلی ضایعش کردم

اخه هربار بچه هام مریض میشن میشه تقصیر من و چشم شور مثلا خانواده من

رفته بودیم دکتر داخلی که همیشه میریم و شوهرمم کلی قبولش داره یهو جلو اون گفتم والا بچه هام که مریض شن خیلی بد همشم تقصیر منِ

دکتر گفت ما از شوهرتون عذرخواهی میکنیم که دیگه ما زنا قدرت تصفیه کردن هوا را از میکروب باکتری و ویروسو نداریم..

ووویی خیلی خوشم اومد از حرفش

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید