2821
2789
عنوان

شهادت کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 60 پست
اتفاقا ب اماکن زنگ زدم مسوولش پولداره باپول خریدشون بخدا .اینجا خیلی بده کلی فراری وترنس راه دادن اد ...

مسئولش وقتی این لاتا زدن همو کشتن در خوابگاهش بسته شد حالش جا میاد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
خب چراکاربه دادگاه کشیده بیخیال بابااخه اون دختراکه هی الکی فازلاتی میگیرن ودعوامیکننوکه بایدادم خود ...

الهی بمیرم. ولی دماغش شکوندن مجبوره شکایت کنا زور‌ش ب دونفر نرسیده ک اونم بزنه

ب شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه... چند سال بعد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسئولش وقتی این لاتا زدن همو کشتن در خوابگاهش بسته شد حالش جا میاد

از این اتفاقا زیاد پیش اومده کاریشونم نداره درشم بسته نمیشه بدترن میکنن ازاده ازادن

الهی بمیرم. ولی دماغش شکوندن مجبوره شکایت کنا زور‌ش ب دونفر نرسیده ک اونم بزنه

خاکتوسرشون ایناایندشون معلوم نیس یایه ادم درست وحسابی میشن یاکه میرن پی کارای زشت....

انشالله که درست میشه این دوستت یه دوستی نداشته تودعواازش دفاع کنه طفلی

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
همینو به دوستت بگو قطعا درکت میکنه بعدم با همه بچه ها ازشون شکایت کنین بندازینشون بیرون 

بهش میگم.بچع هام همکاری نمیکنن میگن ب ماربط نداره مسوولشم میگه هرکه ناراضیه بره 

خاکتوسرشون ایناایندشون معلوم نیس یایه ادم درست وحسابی میشن یاکه میرن پی کارای زشت.... انشالله که در ...

نه بیچاره کسی نداشته بودنم ترسیدن 

خودت ببین چه کاری صحیحه من شهادت دروغ نمیدم اگه دیده بودم حتما اما ندیده باشم اصلا حتی اگه راست باش ...

یعنی نرم بنظرتون

به نظرم بروهمراهیش کن بلخره دوستشی وروت حساب‌کرده واون چیزی که دیدیوبگونه اضافه ترونه کمتراینجوری دو ...

گلم ندیدم فقط شنیدم ودوستمو دیدم ک کتک خورده گفتن فلانیا زدنش

گلم ندیدم فقط شنیدم ودوستمو دیدم ک کتک خورده گفتن فلانیا زدنش

پس هیچی دوستتومتقاعدش کن وبگومن نمیتونم که بیام الکی شهادت بدم ولی‌ یجوری بگوکه متقاعدبشه بهش بگوکه‌توهرکاردیگه ای پشتشی

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
اگه ندیدی حتی اگه هزار نفرم بگن شهادت نده چون دردسر میشه برات داداشم بخاطر رفیقش اینجوری کرد میخواست ...

وای عزیزم مرسی ک گفتی نمیرم واقعا دیگه