2821
2789
عنوان

شهادت کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 60 پست
وقتى همه ديدن خب از همونا بخواد عزيزم  شما كه نديدى ، اگه ازت جزئيات بپرسن و نتونى جواب بدى ...

مشکل اینه ک هیچکدوم از بچه ها ازترس یادوستی با اون دخترا حاضربخ شهادت نیستن 

ب شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه... چند سال بعد  

شما باید شاهد کتک خوردن دوستت باشی نه شاهد شنیدن اگر دیدی برو شهادت بده که من دیدم فلانی دوستم را کتک زد ولی اگر از بقیه شنیدی همینو عنوان کن 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای کیا زدنش؟؟؟؟از بچه های همون خوابگاه؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

به نظرم بروهمراهیش کن بلخره دوستشی وروت حساب‌کرده واون چیزی که دیدیوبگونه اضافه ترونه کمتراینجوری دوستتم متوجه میشه که همراهیش کردی‌تومشکلاتش ولی اگه بگی نه امکان داره سردبشه

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
وای کیا زدنش؟؟؟؟از بچه های همون خوابگاه؟

قبلا توهمون خوابگاه بودن وقتی این دوستمو زدن دماغشم شکوندن فرار کردن نمیدونم چ کنم باوجدانم بگم ب من چ یا شهادت بدم البته باچشم ندیدم دو دیقه دور رسیدم

مشکل اینه ک هیچکدوم از بچه ها ازترس یادوستی با اون دخترا حاضربخ شهادت نیستن 

ببين شما هم چيزى رو كه نديدى اگه برى بگى ديدى يعنى شهادت دروغ دادى.

بعد اگه دو نفر برن شهادت بدن كه ديدن شما بعد دعوا رسيدى اونجا، شهادت دروغت لو ميره و برات خيلى بد ميشه.... 

بعضیا میگن نگو و ترس میندازن ب جون ادم نمیدونم چکار کنم 

اونجاازت میپرسن که دیدی یا نه

و شما الان اینجا گفتی ندیدی اینطوری شهادتت هم چندان بدرد دوستت نمیخوره

بنظرم باهاش صحبت کن اینارو بهش بگو اگه بازم اسرار کرد برو حقیقتو بگو

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
ببين شما هم چيزى رو كه نديدى اگه برى بگى ديدى يعنى شهادت دروغ دادى. بعد اگه دو نفر برن شهادت بد ...

اینم حرفیه .درست میگی عزیزم 

قبلا توهمون خوابگاه بودن وقتی این دوستمو زدن دماغشم شکوندن فرار کردن نمیدونم چ کنم باوجدانم بگم ب من ...

نمیدونم والا اگه حوصله دردسر نداری نرو

چه وحشتناک شده خوابگاه خداروشکر تو شهر خودمم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اونجاازت میپرسن که دیدی یا نه و شما الان اینجا گفتی ندیدی اینطوری شهادتت هم چندان بدرد دوستت نمیخور ...

برم حقیقت بگم بعد اون دوتا دختره هم میفهمن ک من رفتم؟

بله دوتا دختر لات هستن دفعه اولشونم نیستن

وای جمع بشید بندازین بیرون اینارو.یعنی چی آخه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

خب چراکاربه دادگاه کشیده بیخیال بابااخه اون دختراکه هی الکی فازلاتی میگیرن ودعوامیکننوکه بایدادم خودش حقشوبزاره کف دستش

بخداباین مظلومیتم کلاس دهم که رفتم یه دوازدهمی مثلاشاخ مدرسس اومدباهام دعواکردمنم کم نیوردم وقشنگ دعواکردم وهموزدیم موکشی واینادیگه مقصرنم اون بودولی‌متاسفانه چون من افغان بودم مددسه منومقصردونست وخودمدرسه حسابموگذاشت کف دستم باحرفاشون😓😓☹☹

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍