2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم داداشمو برد پیش ساسان شرقی. ولی خودم دخترمو می برم تهران

عزیزم دختر شما چند سالشه؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
دو سال و ۴ ماه

قدش چقدره عزیزم؟

چیشد که فهمیدی باید ببریش دکتر؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
قدش چقدره عزیزم؟ چیشد که فهمیدی باید ببریش دکتر؟

۸۵. از ۴ تا ۷ ماهگی قدش رشدی نداشت تقریباً ۵ سانت عقب افتاد. تا ۱۰ ماهگی هم هی با دکتر و مکمل و تغذیه ولی دیدم نمیشه دست رو دست گذاشت. مامانم دکتر معرفی کرد بردم پیشش. رشد قدش ماهانه خوب شده ولی اون ۵ سانت همچنان کمه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
۸۵. از ۴ تا ۷ ماهگی قدش رشدی نداشت تقریباً ۵ سانت عقب افتاد. تا ۱۰ ماهگی هم هی با دکتر و مکمل و تغذی ...

دختر من ۳سال و هشت ماهشه قدش حدود ۹۶. از ۴ ماه پیش تا الان که داره مکمل میخوره ۴ سانت قد کشیده

با نمودارش ۲ سانت فاصله داره

دکتر الان برای دخترت چه اقداماتی انجام داده؟

دختر من ۳سال و هشت ماهشه قدش حدود ۹۶. از ۴ ماه پیش تا الان که داره مکمل میخوره ۴ سانت قد کشیده با ن ...

هر ۴ ماه میبرم متخصص غدد. از اول براش آرژنین مایع تجویز کرد با کورال سیترات و یه مکمل دیگه. دوباره ۴ ماه بعد داروها رو عوض کرد یا دوزش رو تغییر داد. از حالت توقف درومد ولی کمبودش هنوز باقی مونده. البته دختر من کلاً خوب غذا نمی خوره و همینم مزیدِ بر علت شده. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.