2777
2789

عزیزم تمام حرف های دلتو بنویس،،،،بذار بفهمه چقدر درمونده و ناراحای،بگو دوسش داری،بگو اگه دوست نداشتم اصلا برام مهم نبود که چه کار میکنی،یه کاغذ بذار جلوت خودش میاد،،،با یه لحن مستاصل و غمگین بنویس،از اینکه داری افسرده میشی،پیاز داغشو زیاد کن،،،البته شما همسرتو میشناسی و به خلقیاتش آشنایی از راهی وارد شو که میدونی جواب میده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام هستی بخش عشق 

سلام میدونی چی شده این روزا خیلی دلم تنگ شده میخوای بدونی واس چی واس عشقمون که زمانی زبانزد خاص و عام ولی حالا از اون عشق چی مونده غیر از بی توجهی هایی که من از طرف تو که تمام قلب منو تسخیر کردی میبینم  میخوام برگردم به همون روزا روزایی که تو با مرتب بودن و جذابیتت تو دلم جا باز کردی الانم خوبی ولی من میخوام تو پادشاه وار زیبا و مرتب باشی من ملکه وار کنار تو تو دنیای عاشقی زندگی کنم  میخوام عاشق باشی وعاشق باشم تکنولوژی خیلی خوبه واس اینکه همدیگه رو به هم برسونه نه اینکه دور کنه دوست دارم وقتی خونه ای مرکز توجهت من باشم و من استقبال کنم از مردم با عشوه های زیرکانه و چای لبریز از عشق میخوام دنیام باشی و دنیات باشم 

مرد روز های بی قراری ام دوستت دارم

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡