2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام افریدگار عشق

تکیه گاه من سلام خوبی

عشقم هر لحظه دلم برات تنگ میشه و نمیدونم با چه قلمی و با چه حرفی شروع کنم ولی از هر جور به احساساتم نگا میکنم نمیتوانم بدون تو یه لحظه در این دنیا فنانی زندگی کنم . به یادت هسم 

همیشه درقلب منی 

دریا ارامش بخش دلهاست
بنام افریدگار عشق تکیه گاه من سلام خوبی عشقم هر لحظه دلم برات تنگ میشه و نمیدونم با چه قلمی و با چ ...

زیادی عاشقانه اس من میخوام یه تلنگر بزنم بهش شما اگه مردی کمکم کن از کدوم در وارد شم

شوهر کثیفم با تمام چرک بودن هایت بازم هم دوستت دارم اما روزی خواهی فهمید که گوشی برای تو هیچگاه من نمیشود! نمیتوانی شبها بغلش کنی بوسش کنی و برایش لالایی بخوانی! نمیتوانی با او درد و دل کنی! هیچوقت به تو عشق نمیورزد !روزی خواهی فهمید که دیر است روزی که یک آدم آهنی با قلبی سنگی در کنارت خواهی دید یک مترسک در مزرعه! آری تو روح اورا کشتی!

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
شما درمورد چی نوشته بودین؟

من تو عقد همسرم یکم بد دهنی میکرد،تو محیط مردونه بزرگ شده بود،منم چند بار گفتم فایده نداشت،براش نامه نوشتم که بعضی حرفاش چحوری دلمو میشکنه،،،،گفتم دیگه نمیتونم تحمل کنم،،،کلی حرف زدم از خوبیاش گفتم که چقدر دوسش دارم ولی این اخلاقش داره منو ازش دور میکنه،،،،خدا رو شکر جواب داد و کلی عوض شد تا الان که نه ساله از اون روزا میگذره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،