2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر

663 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دختر خواهر شوهرم توی سن بلوغه و چند ماهی میشد که به خاطر همین مسئله هیچی نمیخورد و خیلییی لاغر و کم حررف شده بود. بعد رفته بودن مشاوره و دختر خواهرشوهرم گفته بوده که خیلی داییمو دوست داشتم ولی الان اون دیگه منو دوست نداره و مشاور هم با همسرم صحبت کرده بود گفته بود بیشتر باهم در ارتباط باشین و بیشتر باهاتون صحبت کنه و ازاین حرفا... یک سوال اینکه من خودم راستش ناراحت شدم و نمیدونم چقدر درسته یا نه ولی میخوام خودم بیشتر همه شوهرمو دوست داشته باشم بهم حق میدین؟

ویه چیز دیگه اینکه خواهرشوهرم با شوهرم دراین باره صحبت کرده بودن و خواهرشوهرم گفتن که نمیخوام یه وقت خانومت ناراحت بشه.. گرچه خوشحال شدم از شنیدن این حرف ولی حس خوبیم نسبت به این حرف ندارم... دوست دارم شوهرم بیشتر همه نگران من باشه😔😔 و حواسش به من باشه...حالا کلا من باید چکار کنم؟ هم درباره چیزایی که گفتم و هم اینکه منم کمکی کرده باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم با شوهرت برو دیدن دختر خواهرش که هم دلت آروم بگیره هم به اون دختر کمک کرده باشین اینم یه دورانه تموم میشه عزیزم

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
این دوره میگذره شما نباید مانع بشین شوهرتون با خانواده ش همکاری کنه. چون بهر حال خودتون هم یروز بچه ...

منم همه اش به این فکر میکنم.. واقعا دوستشون دارم حتی قبل اینکه این موضوعو بگن من خیلی به خاطر خودش هواشو داشتم ولی الان اعصابم خورد میشه بهش فکر میکنم

نگران نباش. ولي خدايي ادم به خاطر داييش افسرده مي شه🤔🤔🤔🤔?! تا جايي كه لاغر مي شه؟! نمي دونم چرا حس توطئه دارم!!!!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
نگران نباش. ولي خدايي ادم به خاطر داييش افسرده مي شه🤔🤔🤔🤔?! تا جايي كه لاغر مي شه؟! نمي دونم چرا ...

دقییقا منم به همین دلیل نگرانم... میدونم دخترا تو بلوغ چه حال و هوایی دارن ولی اینقدر زیاد خیلییی بده و همین نگرانم کرده