2777
2789
عنوان

خوشرنگ ترین رنگ رژ لب اتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 33 پست
باید اول زیر سازی کنی بعد رژ بزنی

چی یعنی؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای رژ روی لبت همرنگ اونی بشه که تو مغازه رو دست زدی به لبت کرم بزن بعد 5 دقیقه پنکیک بزن بعد ...

چه جالب..امتحان میکنم💐

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
یه رژدیدم خیلی قشنگ بود ولی 25 تومن ....خداییش من دلم نمیاد 25 بدم پای رژلب بازم ریمل بود یه چیزی

۲۵ که خوبه .

رژ مدادی مارک تایرا خیلی عالین.هم کیفیت هم ماندگاریش

اره منم رژمدادی داشتم عالی بودهیج جوری تموم نمیشداینقدر دوسش داشتم ولی نامرداازم دزدیدن 

پیشنهادمیدم رژخوب پیداکردی خیلی مواظب باش ندزدن😐

یه رژدیدم خیلی قشنگ بود ولی 25 تومن ....خداییش من دلم نمیاد 25 بدم پای رژلب بازم ریمل بود یه چیزی

ریمل بیست و پنج تومن مگه میشهههه

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

من رژلب های رنگ کالباسی و گوشتی و هلویی میگیرم حالا هر مارکی شد

رو لبم طبیعی و خوب نشون میده

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اینو خیلی دوس دارم البته تو عکس یکم بد افتاده 

چه خوشرنگه این رنگا رو دوست دارم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏