2777
2789

من عمل نکردم خیلیم دوس دارم بینی مو عمل کنم ولی خیلی بدشانسم،هرکار کردم طرف برام گند زده😐دیگه میترسم دماغمم عمل کنم هیچ جوره نشه درستش کرد

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کار کردی مگه

ابروهامو هاشور کردم گند زد،یجا دیگم موهامم صاف دایم کردم اونم گند زد،ولی خداروشکر اینارو میشه جبران کرد،اما  دماغ اگه خراب شه بدبختم😐

ابروهامو هاشور کردم گند زد،یجا دیگم موهامم صاف دایم کردم اونم گند زد،ولی خداروشکر اینارو میشه جبران ...

خخخ،،،پس مراقب باش😉موهاتو چجوری صاف داعم کردن،،چ موادی میزنن؟اسیب ب مو نمیرسه؟

خخخ،،،پس مراقب باش😉موهاتو چجوری صاف داعم کردن،،چ موادی میزنن؟اسیب ب مو نمیرسه؟

ریباندیگ کردم که باید۱۰۰درصد صاف و ابریشمی بکنه،،ولی ۳۰درصدم صاف نشد،ریزشم گرفتم،خیلیم اسیب زد،ماه تیکه تیکه میشد میریخت....

بعد از یکماهم همون یذره صافی از بین رفت😩

موادش نمیدونم چی بود،فقط میدونم باید پیش یه ادمی بری که خیلی صافی انجام داده و وارده.نه مث ارایشگر من ک روز جمعه بهم وقت داد،میخاست زود بره،قشنگ خراب کرد و وقت نزاش

وا خب حالشو میگرفتی،،،چقد هزینه کردی

مال پارساله،موهام زیاد بلند نبود هزینش زیاد نشد،۳۵۰ شد.تو مشهد قیمت همه جا همینه،تازه جای دیگه سوال کردم میگف۲۰۰ میگیره،نمونه کاراشم دیدم عالی بود،حتی گفته بود اگه راضی نبودین هزینه نمیگیرم،ولی گفتم این بیشتر میگیره حتما بهتره😓

رفتم اتحادیه ازش شکایت کردم،الان دیگه نمیدونم پلمپش کردن یا ن