2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردار خونده محمد ( ک ن از پدر و ن مادر)  ربطی بهم ندارم بردار خونده فوت کرده 

ما الان دو سال و نیمه عقدیم تیر ماه میریم سه سال قراره تو همین تیر آینده عروسیمون باشه امروز خواهر محمد ( همون زنعموی خودم)  اومده بود خونمون خیاطه مامانم بهش گفت لباسامو بدور اونم برگشته گفته برا چی ؟ برا عروسی؟ دیگه عروسی نیست که عزاداری و باید تا سال داداش صبر کنیم 

داداششونم ک تازه براشون بعد مرگ عزیز شده تقریبا ۲۰ روزه فوت شده 

ما از سال پیش تمام قرار هامون رو برا تاریخ عروسی گذاشتیم الان من نمیدونم این خواهر داغ تر از آش چرا همچین میگه ما چرا باید برا کسی ک حالا بذارین بردار خونده باشه و عزیزه ولی من چرا باید عروسیمو عقب بندازم؟؟؟ اونم یسال

بردار خونده محمد ( ک ن از پدر و ن مادر)  ربطی بهم ندارم بردار خونده فوت کرده  ما الان دو ...

خدا بیامرزتش

ولی عزیزممممم این سری نه با دعوا و نه با لحن تند،بلکه آروم و ملایم و مهربون باهاشون صحبت کن و نظرتو بگو

🖤

خوب عزیزم حالا دوسش داشتن یا نه بلاخره برادر همسرته و صلاحه فعلا عروسی نکنید حالا تا تیر هم خدا بزرگه انشاالله که کارهاتون اوکی بشه زودتر عروسی کنید

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خدا بیامرزتش ولی عزیزممممم این سری نه با دعوا و نه با لحن تند،بلکه آروم و ملایم و مهربون باهاشون صح ...

الان همینو پرسیدم عزیزم مثلا دقیقا امروز ک با محمد میرم بیرون چی بگم؟ 

من الان نسبت ب خواهرش گارد دارم فک میکنم داره دخالت میکنه 

اینم بگم حرف اون تو خونمون خیلی برو داره

خوب عزیزم حالا دوسش داشتن یا نه بلاخره برادر همسرته و صلاحه فعلا عروسی نکنید حالا تا تیر هم خدا بزرگ ...

ن توروخدا من بیشتر از تیر ماه نمیتونم صبر کنم 

مامانم میگه الان چیزی نگو میگن دختره چه هوله

انقد الان اعصابم خورده از دست آبجیش  من چجوری با محمد صحبت کنم ک بی برو برگرد حرفم و قبول کنه

نگو خواهرت اینجور گفت بگو مثلا وای برای عروسی میخوام اینجور کنیم ببین مزه دهنش چیه

پسرم ❤❤😍😍😘😘