2777
2789

خیلی نگرانم

همش میترسم

دوستای مهربونم اگر سزارین داشتید میشه راجبش بگید؟

چیکارا بکنم چیکارا نکنم؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولته

بله

خیلی هم از لحاظ روحی داغونم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
ایشالا بسلامتی برا منم دعا کن من تجربه ی سز ندارم

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی دوستم

عزیزم حتما بگو واست پمپ درد بزنن! استرس هم نداشته باش که فشارت بالا نره!

تو اتاق عمل هم بگو بی حست کنن!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

با خیال راحت برو منم انقدر استرس داشتم بعدا کلی پشیمون شدم به خاطر استرسم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
عزیزم بسلامتی ان شاالله بسلامتی نی نی طلاتو بغل بگیری 

ممنونم عزیزم

من عمل بینی انجام دادم، بیهوش بودم ، چند وقت رو تخت افتاده بودم ولی نرس نداشتم

ولی الان از سزارین وحشت دارم😑😑😑