2777
2789
عنوان

الان خونه مادرشوهرمم😥🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 60 پست
من هربار خونه مادرشوهرم میرفتم منتظر میموندم شوهرم بیاد باهاش غذا میخوردم الانم شوهرم عادت کرده نه ب ...

اره ازاین ب بعدصبرمیکنم باشوهرم میشینم سرسفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا پدرشوهر مادرشوهر و خواهرشوهر منم همینن مکار و حقه باز شیطونم درس میدن

دقیقا بعد شوهرم همیشه باهاشون دعوا میکرد مجردی الان هرچی من بگم باور نمیکنه انگار پیغمبرن باپدرشوهرم شریک شدن پدرشوهرم علنا شیره میمالید میگفت نه بابام نکرده دیگه نمیگم بهش حساس تر میشه انگار

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دقیقا بعد شوهرم همیشه باهاشون دعوا میکرد مجردی الان هرچی من بگم باور نمیکنه انگار پیغمبرن باپدرشوهرم ...

اره منم یه مدت خیلی غرمیزدم ازخونوادش..احساس کردم انگاربهشون بیشترازقبل اهمیت میده..برعکسن😑

دقیقا بعد شوهرم همیشه باهاشون دعوا میکرد مجردی الان هرچی من بگم باور نمیکنه انگار پیغمبرن باپدرشوهرم ...

آره منم اوایل میکفتم دیدم خودمو بدتر خراب میکنم

حرفی تزدم کم کم زمان داره اثبات میکنه حق و ناخق رو

🧚‍♀️
اخه هرکی بیادخونشون خیلی باهاش گرم وصمیمی هستن حتی بااون یکی جاریم درصورتی ک اونم مث خاهرشوهرم هیچ ک ...

گلم فقط خونه پدر شوهرت سعی کن راحت باشی و بخاطر مادرشوهر پدر شوهرت هم ک شده احترامو بزاری .ول کن خاهر شوهرو .ببین تعارف کردن برو بزار انقد پرو باسی ک چش خاهرشورو کورررر کنی .الکی خارج اضافه نکن .وقتی همسرت نبود یا دیر تر اومد .تعارف کردن برو اونجا بمون تا سوهرتم بیاد غذا بخوره .حالا این وسطم کاری چیزی بود انجام بده .خونه خاهر شوهر ک نیست 

خونه پدر شوهرته .نزار این چیزا فکرتو خراب کنه .بعدشم شوهرت وقتی ببینه احترام گذاشتی رفتی خونشون بخدا میزارتت رو سر ..مردا با این چیزا زود خررر میشن .البته دور از جون آقایون سایت 😁😁😁 .درضم خونه پدر شوهر دعوت شدن نمیخاد .اونام راحتن ک چیزی نمیگن بیا ..عزیزم شما باید با تلاش بتونی همسرتو جذب خودت کنی .بخدا زندگیتم روز بروز خوش رنگتر میشه .با این چیزای بچگونه فکر خودتو عذاب نده .بخدا کسایی ک میگن محل نده نرو اونجا بگو کار دارم .اگه بخای ب خرف اونا عمل کنی زندگی خودتو خراب کردی .عزیزم یه زندگی که بخای همیشه پر از آرامش باشه .باید سیاست زنانه داشته باشی .باید شوهرتو با عمل به خودت نزدیک تر کنی 

خوب گلم شما سر صحبت و باز کن سعی کن جو رو عوض کنی بعدشم بگو چون همیشه منتظر. میشم همسرم بیاد عادت دارم سه به بعد غذا بخورم اگه میشه بمونم با همسرم غذا بخورم ،این مسایل پیش پا افتاده رو خودتون حل کنید همه چیز رو به شوهرت نگو ،حیف جو اروم وصمیمی خونه نیست که با این حرفها متشنج بشه ،خانواده همسر منم این طوری هستن ولی من آنقدر پر انرژی وارد میشم که همه رو به حرف می کشم 

درکت میکنم استاتر منم نزدیک خونه مادرشوهرمم همش میگه بیا تنها نمون انقد بدم میاد برم حاضرم گشنه بمون ...

اگه رفتارشون خوبه برو من جات بودم خوشحالم میشدم ولی اگه ن مث مادرشوهرمن بی احترامی میکنن سعی کن نشون بدی کارداری وبدون شوهرت نرو..وضع منومیبینی ک