2777
2789
عنوان

دنبال کار می گردم از کجا شروع کنم

207 بازدید | 17 پست

بچه ها من لیسانس عمران دارم اما واقعا کار نیست. بنظرتون چیکار کنم ؟ کجا دنبال کار بگردم بهتره. خواهش می کنم راهنمایی کنید

به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین سوال رو دارم من ارشد دارم تو کانال های کاریابی رایگان تلگرم همش می چرخم کار درست و درمون نیست اگه هست حقوقش کمه هرچی سایت بود اسم نوشتم فقط باید پارتی داشته باشی بدون پارتی باید بری بمیری 

منم همین سوال رو دارم من ارشد دارم تو کانال های کاریابی رایگان تلگرم همش می چرخم کار درست و درمون نی ...

این همه درس بخون و خرج کن. اخرشم هیچی  

نمي دونم عمران چقدر امكان همچيو چيزي هست 

ولي يكيو ميشناسم معماري خونده 

همه نرم افزارارو خودش خصوصي كلاس رفته ياد گرفته 

الان يه كانال زده ماهي  حداقل بيست ميليون از طراحياش درمياره 

مثلا طراحي كابينت و ..

من براش عكس خونمو فرستادم گفتم چجوري ميتونم تغيير بدم گفت مترازت چنده   

گفت دوميليون و ... بريز تا طراحي كنم برات 

نمي دونم عمران چقدر امكان همچيو چيزي هست  ولي يكيو ميشناسم معماري خونده  همه نرم افزارار ...

ما که عرضه همچین کارایی رو نداریم

این همه درس بخون و خرج کن. اخرشم هیچی    

نگو نگو یعنی روزا نشستم خونه حسرت این همه وقت که حروم کردم می خورم رفیقام بچه ابتدایی دارن من شوهرم نکردم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕اصلا درس نخونین شوهر کنین کار داشتن برا پارتی داراس

نگو نگو یعنی روزا نشستم خونه حسرت این همه وقت که حروم کردم می خورم رفیقام بچه ابتدایی دارن من شوهرم ...

انشالله یه شوهر خوب گیرت میاد