2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاق باز نخواب چون خونرسانی ضعیف تره  پهلو ب پهلو اونم بهتره پهلوی چپ

اخه گاهی اوقات دوس دارم قشنگ تکوناشو حس کنم واسه همین طاق باز میخوابم تا محکم تکون بخوره😂ولی در کل به پهلو میخوابم

من الان تو 9 هفته هستم اما دلم مرتب مثل نبض میزنه

نمیدونم تکون ی نی هست یا نه 

سر دختراولم نداشتم تا 16 هفته که اولین تکون ریزش رو حس کردم

شما میگید تکونه نی نی هست

به جنسیت ربطی داره؟؟

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
من الان تو 9 هفته هستم اما دلم مرتب مثل نبض میزنه نمیدونم تکون ی نی هست یا نه  سر دختراولم ند ...

منم اون هفته ها مث شما نبض احساس میکردم ولی بهم میگفتن توهم میزنی هنوز خیلی زوده😂

منم اون هفته ها مث شما نبض احساس میکردم ولی بهم میگفتن توهم میزنی هنوز خیلی زوده😂

جنسیت بچه تون چیه ؟

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

وای منم هفته 17 هستم، همینجوری حس میکنم. انگار یکی با انگشت رو پوستت یواش ضربه بزنه

دکتر گفت تو این سن بارداری میشه تا یه ربع تا بیست دقیقه هم طاق باز خوابید،ولی بعد مدتی خود من اذیت میشم 

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
وای منم هفته 17 هستم، همینجوری حس میکنم. انگار یکی با انگشت رو پوستت یواش ضربه بزنه دکتر گفت تو این ...

اره منم همینجوریم وقتی به پهلو میخوابم ریزتر تکون میخورخ ولی طاق باز که میخوابم انگاری لگد میزنه😂دلم میسوزه میگن نکنه اذیت باشه واسه همین سریع باز به پهلو میخوابم