2777
2789
عنوان

ازدواج با همسر سابق به خاطر دخترم

2799 بازدید | 50 پست

سلام خانوما خوبین 

من از کاربرای قدیمی سایتم 

مدتا بود نیومده بودم 

خیلی دلم گرفته

پارسال جدا شدم  .بعد از ده سال زندگی مشترک با وجود دخترم که الان نه سالشه 

بچم خیلی اوضا روحیش به هم ریخته ودایم غصه میخوره و میگه مامان تو ازواج میکنی .بابا هم ازدواج میکنه 

این وسط تکلیف من چی میشه 

شبا با گریه میخوابه

خیلی باهاش صحبت میکنم اما بی فایده هست 

با شوهر سابقم آبمون تو یه جوب نمیره 

الانم به خاطر دخترم برگشته سمتم و میگه برگرد سر زندگیت 

چون شنیده برام خواستگار جدی پیدا شده .بچه رو پر میکنه و میفرسته پیشم 

LilySlim Fitness goals tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت دوست داره ک میخاد برگردی.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
اگه اختلافاتون سرجاشه ازدواج نکن عوضش برین روانشناس بهتون میگه چجور رفتار کنین دخترتون اذیت نشه

کاملاموافقم یه اشتباه دوبارتکرارنکن بچه میره سرزندگیش تومیمونی واون  برومشاور

مریم جان من شما رو یادمه 

به نظرم قبلش هم شرایطتون بهتر نبود 

باید همسرت تغییر کنه .آیا تغییر کرده ؟

ببین مشکلات بچه رو میشه با مشاوره رفع کرد ولی شما  خودت دائم در اذیت بودی....

من وقتی جدا شدم دخترم سه ساله بود، سه سال از اون زمان میگذره و من فکر میکردم بچه با این قضیه کنار اومده ولی اونشب یه حرفایی بهم زد که خیلی غصه خوردم واسش و فهمیدم این مدت توی خودش ریخته بچه