2777
2789
عنوان

کممککککککک

231 بازدید | 9 پست

توروخدا یکی منو راهنمایی کنه...

کارت واکسن دخترمو گم کردم و هرچی میگردم پیداش نمیکنم...

تورو خدا بگید برم بهداشت که پرونده داره بهم میدن یاکه حتما باید برم همون بیمارستانی که زایمان کردم بگیرم😭😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت برو.منم کارت واکسن دخترمویانداده بودن یاگم شده بود.همون بعدبدنیااومدنش.یه کارت دیگ بهداشت دادروش نوشت المثنی.یکم علافی داره

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

با توجه به اینه همه چی الان سیستمی شده و کاغذ بازی باید جمع بشه خیلی حق بجانب برو بگو همین که هست... این همه اطلاعات مارو میگیرن ثبت سیستم کنن بعد کارت کاغذی به چه درد میخوره غیر اذیت کردن؟! الان سیر تا پیاز زندگی همه مارو تو دیتابیس دارن اصلا هم مهم نیست که کارتی گم بشه فقط منت میذارن منم کارت بهداشت گم کرده بودم انقد منت سرم گذاشت خانومه که نمیتونم انجام بدم گفتم خوبه حالا کارت هوشمند نیست اینا فقط از روش کدملی رو برمیدارین انقد ادعا دارین! همون کد ملی باشه براشون کافیه! دیگه من خودم میفهمم فرق کاغذ بازی با کار سیستم رو

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *

ان شا الله که بهم بدن اخه دیروز با کلی اصرار و التماس برام واکسنشو زد منم بهش گفتم بازم میگردم شنبه واست میارمش که نوبت تیروئید داره... مررررسییییییییی از همگی یکم دلم اروم گرفت بخدا از دیروز کارم شده گریه زاری امروز صبح باکلی ترس و لرز به شوهرم گفتم گمش کردم 😢 بازم ممنونم از همتوووننن🙇‍♀️🙇‍♀️😘😘😘😘😘

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله