2777
2789
دارم دینشو کامل میکنم خوشبختش میکنم😂 هنوز عقد نکردیم حالا انقدم بدبخت نیستا بدبختیاشو شمردن ...

هنوز عقد نکردین بزار عقد کنین اونوقت میشینی براش نماز شب میخونی😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا ميكنم خدا عاقلش كنه 🙏🏻🙏🏻😒

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
آی ام بیدار  دارم صبحانه همسرم آماده میکنم برود دنبال رزق روزی دلم به حالش میسوزه دیشب ده اوم ...

زن زندگی که میگن تویی شوهرت‌و بلند کن واست نماز بخونه  من از گشنگی دارم میمیرم حال ندارم پاشم یه چیزی بخورم چه برسه الان پاشم واسه اون هندوم صبونه بزارم

خانما الان که وقت اذونه برام دعا کنید موهام نریزه انقدر شدیده که همش تو خونه شال سرمه  ...

روی ریزش موهات تمرکز نکن ، دکتر رفتی ؟ روغن طبیعی استفاده کن مثل روغن ارگان و نارگیل واسه مو خیلی خوبن انشالله ریزشش قطع شه گلم 😘

🏃🏻‍♀️

زن زندگی که میگن تویی شوهرت‌و بلند کن واست نماز بخونه  من از گشنگی دارم میمیرم حال ندارم پاشم ی ...

آخه سرکار چیزی نمیخورن ما تو خونه همش بخور بخواب داریم.گناه داره صبح گشنه برود

دیشب پیتزا درست کردم یکی واسه صبحانه اش گذاشتم

الان داخل فر تا آماده بشه