2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم چشم 😅

ولی خدایی اگر کارمند دوست داری برو دنبال معلم :)

بانکیا وسط آلودگی هوا هم باید برن سرکار! معلما حداقل عید و تابستون و آلودگی هوا خونه پیشت میمونه.

شرکت نفتی هم خوبه ماموریت خارجه زیاد دارن.

پلیس و سپاه و ارتش هم کلا بذار کنار :)) سخته.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
با وجود اینکه کنکوری م مواقع استراحت و بیکاریم همش به همسر کارمند بانکم فکر میکنم 😐

من برا خرید عروسیم  رفته بودم تو لوازم خانگی 

یه خاستگاری برام پیدا شد😝😝لامصبکارمند بانکم بود همون موقع میخواستم ازدواجو ب هم بزنم 😂😂😂😂😂😂شوخی کردم عزیز دلم 

بدم از شݟلایی میاد با اقایون با زن ها سروکار دارن😒مثلا خیلی رو اقامون غیرتیم😎😎😎😎😎😎

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
دل تو که دل نیست لامصب واسه همه ی مشاغل میتپه😂😘

پیر مرد ک هیچ لذتی نداره😎😛😂😁😁😁😁

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
من برا خرید عروسیم  رفته بودم تو لوازم خانگی  یه خاستگاری برام پیدا شد😝😝لامصبکارمند بان ...

واااای تو منی یا من توإم😥منم بیشتر دنبال مشاغلیم که سروکار با خانوما و همکار خانم نداشته باشن😅یکی دو تا بانک رفتم دیدم یا خانم نیست توشون یا سن بالاست😂

🏃🏻‍♀️

واااای تو منی یا من توإم😥منم بیشتر دنبال مشاغلیم که سروکار با خانوما و همکار خانم نداشته باشن😅یکی ...

اخه عزیزم خیلی از ارباب رجوع ها هم خانمن تو بانک😢😢

واااای تو منی یا من توإم😥منم بیشتر دنبال مشاغلیم که سروکار با خانوما و همکار خانم نداشته باشن😅یکی ...

احتمالا تو منی😂😂😂 منم دلارم😜😜😜

ولی خدایی اگر کارمند دوست داری برو دنبال معلم :) بانکیا وسط آلودگی هوا هم باید برن سرکار! معلما حدا ...

معلما حقوق ندارن بنده خدا ها ، البته واسه خودم که خانومم معلمی رو میپسندم ، از طرفی چون بابام معلم بوده مرد معلم دوست ندارم

🏃🏻‍♀️

من برا خرید عروسیم  رفته بودم تو لوازم خانگی  یه خاستگاری برام پیدا شد😝😝لامصبکارمند بان ...

منو چی بگی شوهرم سرو کارش یکسره با خانوم هاس انقد قشنگ میان زنا فک میزنن آدم شاخ در میاره از روشون

خوب دوست دارم خوب چیکار کنم دله دیگه 😪

اشنایی تو بانک داشتی؟

من چون ییکی از نزدیک ترین دوستذم اقا هستن و معاون بانکن و خیلی باهاش رفت و امد دارم میگم چیز خاصی نیست

مثل مدیرا ک تو مدرسه خیلی حکومت دارنن

یادم تورو فراموش..
منو چی بگی شوهرم سرو کارش یکسره با خانوم هاس انقد قشنگ میان زنا فک میزنن آدم شاخ در میاره از روشون

کارش چیه😱😱😱