2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست

استارتر فک نکنم حامله باشی..والا ما یه چیزیم لضافه میریزه شوهرمون ولی خبری نیست...اونوقت تو مالیدی لبه ی  واژن توقع بارداری داری....ولی فکر خوبیه بارداربشی زود عروسی کنی چیه از عقد بدم میاد 

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اورژانسی هیچ وقته هیچ وقت استفاده نکنید موجب حاملگی خارج از رحم میشه

مطمئن هستین؟ متخصص گفته؟!!!! اخه من یه بار که باردار شدم از همین قرص ها خورده بودم ولی در نهایت بارداری خارج از رحم تشخیص دادم به دکترم گفتم که لونژیل خوردم گفت نه خیالت راحت باشه اون قرص فقط نمی زاره باردار بشی که روی تو تاثیر نداشته و امکان نداره علت بارداری خارج از رحمت این قرص باشه

خیلیم خیالشو راحت نکن من همون موقع خوردم اکنون در هفت ماهگی به سر میبرم😐

واسه بعضی ها اثر نداره من اولین بارداریم رو در طول خوردن یاسمین تجربه کردم ولی تو سه ماهگی سقط شد! و دومی رو با قرص لونژیل که اونم خارج از رحم شد 

مطمئن هستین؟ متخصص گفته؟!!!! اخه من یه بار که باردار شدم از همین قرص ها خورده بودم ولی در نهایت بارد ...

دکتر من میگف ۶ماه بعداز خوردن قرص اورژانسی اقدام کنین بهتره 

ولی دلیلشو نگفت 

یااینکه همچی اتفاقی میفته 

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
میترسم قرص بخورم پریود بهم بریزه

ن نمیریزه چون باعث میشه جلو بارداری بگیره ی کم زودتر پریود میشی ک خیالت راحت شه

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘