2777
2789
عنوان

خاطره زایمان وحشتناک 😢

2668 بازدید | 47 پست

صبح روز ۹۷.۹.۱۷

۴۱ هفته و ۵ روز بودم امان از یه ذره درد 😢 هرچی پیاده روی و دارو گیاهی اما بیشتر سر حال میشدم رفتم‌ بیمارستان تا گفتم ۴۱ هفته و ۵ روزمه سریع نوارقلب گرفتنو گفتن لباستو عوض کن بستری شو منم لباسمو عوض کردم زنگیدم مامانم اومد وسایلمو برد بردنم تو اتاق ، اتاق یک نفره بود سرم زدن داخل سرمم آمپول فشار و نوار قلب بچه رو میگرفتن همچنان درد داشتم و دهانه رحمم باز نمیشد فقط یک فینگر ک از یه هفته همینجور بودم 😢

هی آمپول فشار میزدن هی قلب بچه ضعیف میشد ور میداشتن بعد چن دیقه میزاشتن من درد داشتم تا  فرداساعت ۱۱ ک خانوم ماما اومد کیسه آبمو پاره کرد و گفتن دهانه رحمم ۸ فینگره آمپول فشار اصلی رو زدن و بردنم تو بلوک زایمان و ساعت ۱۲.۵۰ روز ۹۷.۹.۱۸ زایمان کردم و دختر نازمو بغل کردم بعدشم خونریزی شدید داشتم و همچنان غش میکردم یه بار تو دسشویی یه بار تو راهرو 😢

و دیگه توبه کردم و گفتم بچه نمیخوام 😭

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۱هفته 😟خیلی صبرکردی بچه رشد خیلی رشد کرده و سخت زایمان کردی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

چرا اونایی که زایمان خوبی داستن نمیان تعریف کنند؟خودم یه روز مینویسم اینطور نمیشه

استارتر چرا از لحظه بغل گرفتن نی نی لذتش نمیگی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .