2777
2789
عنوان

فرهنگ سازی،نه به کیسه های پلاستیکی

147 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها من خیلی وقته تا جای ممکن سعی میکنم از مشما استفاده نکنم وقت خرید ی دونه ازاین کیف حصیری ها خریدم برای خرید میوه و سبزیجات و...تا جای ممکن از فروشنده ها مشما نمیگیرم حتی خیلی چیزها ک میخرم اگه تو کیفم جابشه میزارم تو کیف اگه نه حتی تو دستم میگیرم،مگه اینکه واقعا نشه مثلا خرید گوشت و مرغ ...خواستم ازتون بخوام شماهم تا جای ممکن استفاده نکنید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اشغالای خونه رو توی چی بریزیم؟نمیشه تو خونه اپارتمانی سطل زباله بزرگ داشت ک..من سطل کوچیک رو ا پن دارم.تو طول روز توش میریزم بعد گره میدم تو کیسه بزرگ میذارم.چندتا ک میشه میبرم بیرون

پس اشغالای خونه رو توی چی بریزیم؟نمیشه تو خونه اپارتمانی سطل زباله بزرگ داشت ک..من سطل کوچیک رو ا پن ...

گفتن تا حد ممکن 😄😄

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
پس اشغالای خونه رو توی چی بریزیم؟نمیشه تو خونه اپارتمانی سطل زباله بزرگ داشت ک..من سطل کوچیک رو ا پن ...

گفتم تا جای ممکن رعایت کنیم،مگر اینکه ضروری باشه مثله کیسه زباله