2777
2789
عنوان

خانومای متأهل بیایدلطفا

188 بازدید | 20 پست

من تک فرزندم ومامان وبابام بهم وابسته هستن ولی جفتشون شاغلن وساعت۹شب میان ازسرکار 

ازطرفیم شوهرموخیلی دوستش دارم ساعت۳میادخونه مامانم جدیداخیلی گیرمیده که چرانمیای خونمون بمونی ناراحته ازم

یه پسریک ساله دارم اگه بخوام برم خونه مامانم بایدازساعت۱۲ظهرتنهابمونم تا۹شب ک مامانم بیاد ازطرفیم اصلادلم نمیادشوهرموتنهابذارم وقتی پیشم نیست کلابهم میریزم 

ازیه طرف دیگه ی دوست صمیمی داریم که باشوهرم حوصلمون سرمیره میریم خونشون مامانم خیلی حساس شده 

خیلی گیج شدم گیرکردم کمکم کنیدراهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نیستن کجا بری....همون خونه خودت باش...از دوستاتم واس خانوادت نگووو...من تک فرزند نیستم ولی تک دخترم ی برادر دارم ک اونم نیست همش سر کار مجرده....هفته ایی ی بار میرم خونه بابام با اینکه خونه هم هستن...دیگه این روال کارم شده بچه کوچیکم دارم زیر سه ساله...توام بگو من مثلا سه شنبه ها میام...بچمم کلاس نوشتم قشنگ وقتمو پر کردم زیاد از دوستم نمیگم پدر مادر منم حساسن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
وقتی نیستن کجا بری....همون خونه خودت باش...از دوستاتم واس خانوادت نگووو...من تک فرزند نیستم ولی تک د ...

اصلادرک نمیکنه میگه بیاچندروزبمون چندروزنباشی شوهرت بیشترقدربودنتومیدونه