2777
2789

تمام دوستاشم به این راه کشوند زندگی زندگی چندنفر و منم خراب کرد شوهرم گفت نه اون یارو زن نداره الان اینستای زنشو پیداکردم عکس خودش و بچه هاش و شوهرشه 

سنشونم بالاست شاید چهل باشن

بگم بنظرتون بهش؟؟

البته مدرکم دارم پیامای شوهرم و یارو درمورد دخترا

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

از شر درست کردن دور بمون

به عنوان آدمی که تو ۱۵ ۱۶ سال زندگیش شر به تمام معنا بوده میگم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگو 

زندگیتو خراب کرده زندگیشو خراب کن

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چی نوشتی

نوشتم که همسر فلانی ای؟

میدونم که اونه ولی خب خواستم سر حرفو باز کنم بعدم میگم که شوهرش چکارس برامم مهم نیست خودمو معرفی میکنم

من باشم نمیگم ری ده میشه ب روح روان ی زن گناه الکی درست نکن خدا خودش دستشو رو میکنه

احتمالا بدونه مگه میشه زنه این همه سال شوهرشو نشناخته باشه 

ولی بازم من میگم

من باشم نمیگم ری ده میشه ب روح روان ی زن گناه الکی درست نکن خدا خودش دستشو رو میکنه

این زن بی گناه حقشه بفهمه با چ اشغالی زندگ میکنه تا بتونه برا اینده خودش یه چیزی جمع کنه و تکیه اش ب این نامرد نباشه

چطوری بودی چی شد ؟؟

من تو ۸ سالگی کاری کردم که شوهر خواهرم به پلیس فتا کشیده شد🤣🤣🤣🤣

دو روز پیشم پسر خاله هام رو سر کار گذاشتم و شکست عشقی خوردن و کلیییی.... کاری کردم که شر بودنم رو ثابت کرده

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎