بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا چرا بیاد برا پول و مال خود کشی کنه انقدر که مال مهمه بیای خودت رو از بین ببری؟یعنی پدرتون متوجه نیست که دارن حقش رو میخورن؟من باشم اصلا کار ندارم بزار اصلا شوهرم همه چیزش به باد بره ادم زبون نفهم چه میشه کرد
وااااا این چ حرفیه شوهر منو برادراش شریکن منم ب چشم دارم میبینم جاریام بیشترین سهم دارن میبرن با اینک شوهر من بیشتر داره زحمت میکشه ولی فعلا نشستم برا صبر خدا میدونم حق منچ خدا از تو حلقومشون میکشه بیرون
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دقیقا منم همین شرایط با شوهرم و برادراش دارم منتظرم ی روزی حق اینو بالا بکشن تا دلم خنک بشه ب حرف من ...
والا بخدا پول حروم خورد هیچکس نمیشه اونا اگه بالا ام بکشن چنان از دماغشون بیاد ولی چه میشه کرد اگر حرفی به شوهر های الان هم بزنی برمیگردن پشتشون میگیرن و فک میکنن ما زن ها بخیلیم برا خانوادش و مالش و خواهر برادر ها.ولی میرسه روزی چنان ضربه ای بزرگ بخورن که به پشیمونی بیفتن.چه فایده شکستم بخورن ما بدبختا باید بسوزیم و بسازیم به پای سختی و بدبختیشون میمونی موقع رسیدن به چیزی میشیم دشمنشون