2777
2789
عنوان

بنظرتون تا چند روز اینده

159 بازدید | 27 پست

سلام دوستان . بنظرتون تا چند روز اینده قیمت  گوشی موبایل پایین میاد یا نه . میخام واسه پسرم گوشی بگیرم یکی از اشناهها بهم گفته صبر کن تا چند روز دیگه ارزونتر میشه .

ممنون .

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزایی ارزون شده شوهرم مغازه ابزار یراق داره میگ جنساشون ارزون شده

امید بخدا  . خدا به مردم مستضعف رحمشبیاد کمکم همه کنه انشالله 

یکی از اشناهاش مغازه موبایلی داره ای یه ماهه بهش میگه صبر کن . بهش گفته دو هفته دیگه صبرکن دلم پسرم ...

نزدیک عید که تورم بیشتر هم میشه بخر بابا چی ارزون شده که این ارزون بشه هنوزم ما رب رو دونه ای 20 میخریم دیگه مویال که تاثیر و ارتباط مستیقم با دلار داره

نه عزیزم بخر کاهش قیمت ارز تصنعیه و بازار به شدت مقاومتی هست در مقابلش ...توی بازار خرید و فروش کنید ...

اتفاقا امروز داخل نظرات کاربران همون سایتی که میخام خرید کمم چند نفر حرف شمارو زده بودن . 

نزدیک عید که تورم بیشتر هم میشه بخر بابا چی ارزون شده که این ارزون بشه هنوزم ما رب رو دونه ای 20 میخ ...

واقعا . بخرج شوهرم نمیره نه . 

اتفاقا امروز داخل نظرات کاربران همون سایتی که میخام خرید کمم چند نفر حرف شمارو زده بودن . 

خب بهتره واقعیت ها رو ببینم تا الکی دلمون رو بخوایم خوش کنیم. من اقوامم تعداد زیادی بازاری هستن و مستقیم در ارتباطم باهاشون جرات نمیکنن اجناسشون رو بفروشند که نتونن بخرن