سلام دوستان . بنظرتون تا چند روز اینده قیمت گوشی موبایل پایین میاد یا نه . میخام واسه پسرم گوشی بگیرم یکی از اشناهها بهم گفته صبر کن تا چند روز دیگه ارزونتر میشه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم بخر کاهش قیمت ارز تصنعیه و بازار به شدت مقاومتی هست در مقابلش ...توی بازار خرید و فروش کنید میفهمی که فروشنده ها قیمتو پایین نمیارن چون میدونن قیمتا کذایی اومده پایین
یکی از اشناهاش مغازه موبایلی داره ای یه ماهه بهش میگه صبر کن . بهش گفته دو هفته دیگه صبرکن دلم پسرم ...
نزدیک عید که تورم بیشتر هم میشه بخر بابا چی ارزون شده که این ارزون بشه هنوزم ما رب رو دونه ای 20 میخریم دیگه مویال که تاثیر و ارتباط مستیقم با دلار داره
اتفاقا امروز داخل نظرات کاربران همون سایتی که میخام خرید کمم چند نفر حرف شمارو زده بودن .
خب بهتره واقعیت ها رو ببینم تا الکی دلمون رو بخوایم خوش کنیم. من اقوامم تعداد زیادی بازاری هستن و مستقیم در ارتباطم باهاشون جرات نمیکنن اجناسشون رو بفروشند که نتونن بخرن