2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم سریال ممنوعه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 96 پست
به نظر منم جالب نیست . زیادی دارن همه چیز و باز میکنن و بی بندوباری رو رواج میدن

مگه موضوعش چیه؟

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من گفت دخترش 14 سالشه میبینه یعنی خیلی فیلمش بده؟

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

هرچی تو حساس تر باشی شوهرت بیشتر کشیده میشه سمت این فیلما

فیلمه فقط ببین ولذت ببر

من شوهرم رو من حساسه نمیذاره فیلم خارجی ببینم

ولی من پافشاری کردم الان اونم میشینه بامن میبینه

ولی خب زیادشم خوب نیست ولی هی بهش گیر بدی حساس میشه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
حساس نباش

سر همین دعوامون شد...اخه شوهرم مذهبی خودمم همینطور.....البته خیییلی خدایی چشم پاکه کلا ولی میگم مگه نمیگی ازین مدل زنها بدت میاد ولی چرا توفیلم میبینی خوشت میاد؟....وقتی عادم از یه کارا و یه سری عادما خوشت نمیاد باید همیشه و همه جا اینطور باشی....

چه ربطی به اندامت داشت😂

آخی دختر،درکش کن حق داره،منم ندیدم اما هیچ زنی دوست نداره شوهرش بادقت ب زنهای دیگه توجه کنه،حتما تواون فیلم زنها خیلی جلب توجه میکنن ،شوهرش حساسش کرده طفلی رو،صددرصد عاشق شوهرشه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه