2777
2789
عنوان

کسی هس بچه نداشته باشه و آرزوش بی بی چک مثبت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
 انشالله ب زودی بی بی چکت دوخطی بشه و نی نی سالم بیاد بغلت..همون لحظه هم ک دیدی بی بی مثبته برا ...

انشالله. من همیشه برای همه دعا میکنم. انشالله به زودی به شما هم تبریک بگیم همگی صلوات بفرستیم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرج آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خداروشکرکنید ک مث من راهی بجز آی وی اف براتون نمونده..اونم با یبار آی وی اف منفی ک دیگه جنینی نیس ک برم انتقال بدم..چندشبه تنها میخابم توی شهرغریب..این شبا خیلی بی بچگی رو حس میکنم.کاش ی بچه بود..کاش خدا بهم رحم کرده بود

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
شما دارو مصرف کردید

کورتاژ شده بودم پارسال بعد از اون هشت_ نه ماه بود تو اقدام بودم تاریخ دقیق تخمک گذاری هام رو داشتم اما نمیشد سونو دادم فولی هام کوچیک بودن دکترم گفت بیا دارو بهت بدم برای فولی اما من دیگه نرفتم و گفتم میخوام حلوای میتی و رازیانه رو امتحان کنم  اما باز هم نشد قرار شد بذم عکس رنگی رحم بدم ممکن بود بخاطر کورتاژ چسبندگی ایجاد شده باشه اما خداروشکر با اینکه چند روز قبل آزمایشم منفی بود اما طبق عادت همیشه بیبی چک گذاشتم و برعکس صدبار قبل این بار دوتا خط افتاد.ا نشاالله دامن شما هم سبز بشه

خدایا مرسی  
بازم خداروشکرکنید ک مث من راهی بجز آی وی اف براتون نمونده..اونم با یبار آی وی اف منفی ک دیگه جنینی ن ...

نا امید نباش عزیزم.بخدا وقتی که انتظارشو نداری خدا جوابتو میده...منم حس این روزا رو داشتم

خدایا مرسی  
کورتاژ شده بودم پارسال بعد از اون هشت_ نه ماه بود تو اقدام بودم تاریخ دقیق تخمک گذاری هام رو داشتم ا ...

مبارک باسه گلم برامن هم دعا کن گلی منم این ماه خیلی دوا استفاده کردم بدم ای یو ای تخمک ها ریز بودند کنسل شد دکترم گفت ای وی اف یا تخمک اهدایی منم دیگه پیگیری نمیکنم اگه شدم شکر اگه نشدم که هیچ😊

مال من همون لحظه مثبت شد فرداش پری اومد دوباره دیشب مثبت شد با اینکه پری بودم از دادم دیشب منفی ...

واقعا خوبه من ک هروقت زدم فقط ی خط پرررنگ بود..فقط یبار دوخط شد اونم پنج دقیقه نشد حالم بدشد خونریزی داخلی کردم تا سرحدمرگ رفتم تافهمیدن خارج ازرحم هس.عمل شدم وناقص

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بازم خداروشکرکنید ک مث من راهی بجز آی وی اف براتون نمونده..اونم با یبار آی وی اف منفی ک دیگه جنینی ن ...

عزیزم در نا امیدی بسی امیدست. به حق شش ماهه امام حسین این بار نتیجه بگیرین فقط استرس نداشته باشین

منم مثل شما ولی گفتم نمیرم به خدا این سری استخوان درد گرفتم خیلی، از این امپولا،خدا به هممون رحم کنه.

میگن بهش فکر نکنی میشه شما هم فکر نکردی تا شد؟چندماه منتظر بودی توروخدا به منم بگو

دقیقا....اون ماه بعد از ۹ ماه...چون کورتاژ شده بودم فکر میکردم دیگه مادر نمیشم هرماه داغون میشدم گریه میکردم با همه دعوا میکردم...وقتی دکترم گفت باید عکس رنگی از رحم بگیری گفتم پس به خودم برسم تا بعد از عکس باردار بشم...هرروز ورزش میکردم پیاده روی با شوهرم شبا میرفتیم خونه آشناهایی که شوخ و مثبت بین هستن...روزا کیک و شیرینی میپختم و آهنگ میذاشتم و برای خودم می رقصیدم.زیاد آب میخوردم و مرکبات میخوردم...البته نا گفته نماند که از درون داغون بودم ولی یه روزنه امیدی شده بود که تلاش کنم

خدایا مرسی  
کورتاژ شده بودم پارسال بعد از اون هشت_ نه ماه بود تو اقدام بودم تاریخ دقیق تخمک گذاری هام رو داشتم ا ...

ووای خداروشکررر.مبارک باشه انشالله ب سلامتی بدنیابیاد

خیلی خوشحال شدم امضات تو یادم بود وسط صلوات نذرم برات دعا می کرذدم تو رو خدا برای منم دعا کن 

حتما عزیزم...راستی به شما و همه میگم سوره حضرت مریم رو با معنی بخونید خیلی خوبه و بین آیه از خدا بخواید که مادر بشید.دوست عزیزم.هرروز برات دعا میکنم انشاالله خبر بارداریت رو هرچی زودتر بشنوم

خدایا مرسی  
حتما عزیزم...راستی به شما و همه میگم سوره حضرت مریم رو با معنی بخونید خیلی خوبه و بین آیه از خدا بخو ...

خیلی خیلی ممنونم ازت این ماه خیلی امیدوارم. ایشالادست خالی بر نکگردم 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
 ووای خداروشکررر.مبارک باشه انشالله ب سلامتی بدنیابیاد

عزیزم منم مثل شما تجربه یه باردا ی از نوع پوچ داشتم .ناراحتی رو بذارید کنار خیلی ها تو این شرایط بودن وقتی فکرشو نمیکردن نتیجه گرفتن...من به جایی رسیده بودم که حتی کفر میگفتم.وقتی توبه کردم و به خودم آرامش دادم درست شد...انشاالله شما هم به زودی مادر میشی

خدایا مرسی