2777
2789
عنوان

کسی هس بچه نداشته باشه و آرزوش بی بی چک مثبت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست

بله عزیزم در آرزوی اینم ک بی بی مثبت شه از خوشحالی ب همه شرینی پخش کنم 😣

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خيليها اينجان خودم امروز ازمايش بعد ميكرو برام منفي شد يه دليل اينجا اومدنم همينه

ناراحت شدم عزیزم بار چندمت بود

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من چهارساله در انتظارم. آرزو دارم بدونه درد سر و این دکتر و اون دکتر و قرص و دوا و دوندگی بی بی ...

منم همین میگم خدایا بی دردسر و دکتر رفتن بهم یه بچه سالم و صالح بده

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
من..انشالله سه روز دیگه مثبت شه

ان شاالله

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اینو می شه ببینید البته می خوام منفی باشه، ما آمادکی نداریم: https://www.ninisite.com/discussion/t ...

انگار منفیه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
منم تا همین هفته پیش مثل امشب با یه دنیا نا امیدی همینجوری بی بی چک زدم و بعد از ماه ها مثبت شد...ای ...

مبارک باشه. انشالله به زودی همه ی ما منتظرا بیایم تاپیک بزنیم و بقیه بهمون تبریک بگم

بله من چهارساله در انتظارم. آرزو دارم بدونه درد سر و این دکتر و اون دکتر و قرص و دوا و دوندگی بی بی ...

انشالله ب زودی بی بی چکت دوخطی بشه و نی نی سالم بیاد بغلت..همون لحظه هم ک دیدی بی بی مثبته برا منم دعاکن

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
منم تا همین هفته پیش مثل امشب با یه دنیا نا امیدی همینجوری بی بی چک زدم و بعد از ماه ها مثبت شد...ای ...

خیلی خوشحال شدم امضات تو یادم بود وسط صلوات نذرم برات دعا می کرذدم تو رو خدا برای منم دعا کن 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی